Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı yeni başkanlarını seçti

Medyaloji.net » iş dünyası » Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı yeni başkanlarını seçti
Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı yeni başkanlarını seçti

Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı'nın yeni yönetim kurulları belirlendi.

Reklamcılar Derneği‘nin 35’inci, Reklamcılık Vakfı‘nın ise 29’uncu olağan genel kurulları 7 Mart tarihinde gerçekleştirildi. Olağan genel kurul toplantıları sonucunda derneğin ve vakfın yeni yönetim kurulları belirlendi. Buna göre, Reklamcılar Derneği 17’nci Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Volkan İkiler, Reklamcılık Vakfı’nın 15. Dönem Başkanı ise Ömür Kula oldu.

Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Volkan İkiler, Reklamcılar Derneği yönetiminin bir bayrak yarışı olduğunu, herkesin aynı takımda ve aynı hedef için koştuğunu belirtti. İkiler, Nil Bağcıoğlu’ndan kuvvetli bir altyapı devralarak, yeni yönetimle birlikte bu koşuyu devam ettireceklerini söyledi. En önemli hedeflerinin sektörün nasıl büyüyeceği ve ajanslar için reel büyümenin nasıl sağlanacağı olduğunu belirten İkiler, 16 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunun büyümeyi yapısal biçimde ele almak üzere Medya Komitesi, Yaratıcılık Komitesi, Bağımsız Ajanslar Komitesi ve Yüksek Danışma Kurulu olmak üzere dört oluşumun çalışmasını öngördüğünü paylaştı.

Reklamcılık Vakfı yönetimini Lize Karaboğa’dan devralan Ömür Kula da büyümenin en önemli bileşenlerinden birinin yetenek olduğunu söyledi. Kula, devraldığı mirası geliştirerek, yeni nesli heveslendirmek, sektör çalışanlarını güçlendirmek üzere farklı kategorilerde eğitim sürekliliğini ve yeniliğini hedeflediklerini belirtti.

Yeni dönemde Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu’nda görev alacak asıl üyeler şöyle:

Volkan İkiler
Arzu Ünal
Banun Erkıran Citak
Burcu Kayımtu
Serkan Parker
Alemşah Öztürk
Ela Gökkan Savcı
İnanç Dedebaş
Yiğit Kariş
Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu’nda yedek üye olarak görev alacak isimler:

Cüneyt Devrim
Emine Çubukçu
İrem Öğüdücü
İsmail Bayazid
Mehmet Özkanoğlu
Ömür Kula
Özlem Öğüt

Reklamcılar Derneği Yüksek Danışma Kurulu ise Volkan İkiler, Nil Bağcıoğlu, Jeffi Medina, Cem Topçuoğlu, Demet İkiler, Yiğit Şardan ve Faruk Kaptan’dan oluşuyor.

Yeni dönemde Reklamcılık Vakfı Yönetim Kurulu’nda görev alacak asıl üyeler şöyle:

Ömür Kula
Aslıhan Anarat
Yeşim İpek
Arda Erdik
Atakan Kural
Serhat Akkılıç

Reklamcılık Vakfı Yönetim Kurulu’nda yedek üye olarak görev alacak isimler:

Murat Bodur
Melda Barkın
Sami Basut
Ahmet Bora Hızal 

YORUMLAR