Razer Blade Stealth 13 tanıtıldı!

Medyaloji.net » teknoloji » Razer Blade Stealth 13 tanıtıldı!
Razer Blade Stealth 13 tanıtıldı!

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Razer, yeni Razer Blade Stealth 13'ü ortaya çıkardı.

Blade Stealth 13, yeni NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU ve Intel Core i7-1065G7 işlemcinin 25W daha hızlı bir sürümü ile desteklenen 13,3 inç 120Hz ekrana sahip ilk Ultrabook. Blade Stealth 13 aynı zamanda daha hızlı, daha verimli bir klavye ve daha verimli LPDDR4X bellek barındırıyor.

Yeni Blade Stealth 13, 120 Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Artırılmış yenileme hızı, hedeflerin görünmesini ve metnin daha kolay okunmasını sağlayan hızlı ancak net görseller sunuyor. 1920x1080p çözünürlük sunan ekran, parlamayı azaltmak için mat bir kaplama ile tamamlandı.

Tasarımcılar ve dokunmatik ekran kullanmayı sevenler için Blade Stealth 13, Gorilla Glass özelliğine sahip 4K dokunmatik ekranla sunuluyor. 4K panel, yaratıcılık programlarında fotoğraf ve video düzenlemek veya hareket halindeyken film izlemek için daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Blade Stealth 13, sRGB alanının %100'ünü kaplarken; oyun, tasarım veya video izlemede canlı, renk açısından doğru bir deneyim sağlamak için fabrikadan özel olarak kalibre edilmiş halde çıkıyor Özel olarak kalibre edilmiş ekranın kenarları, Windows Hello ile sorunsuz erişim için IR sensörlü bir HD Web Kamerası ile tamamlanan ultra ince 4.9 mm çerçeve ile donatılmıştır. HD web kamerası ailenizle bağlantıda kalmak, evde çalışırken toplantılar yapmak veya uzaktan eğitim dersleri düzenlemek için uygun. 

YORUMLAR