PUMA Türkiye'ye yeni pazarlama direktörü

Medyaloji.net » iş dünyası » PUMA Türkiye'ye yeni pazarlama direktörü
PUMA Türkiye'ye yeni pazarlama direktörü

PUMA Türkiye ve Körfez Ülkeleri Bölgelerinden Sorumlu Pazarlama Direktörü olarak görev yapacak isim belli oldu.

Global spor giyim markası PUMA’nın bölgesel yönetim kadrosunda üst düzey bir atama gerçekleştirildi. PUMA Türkiye ve Körfez Ülkeleri Bölgelerinden Sorumlu Pazarlama Direktörlüğüne Murat Dülge atandı.

Çalışma hayatına Malta’da PepsiCo’nun pazarlama departmanında başlayan Murat Dülge, 1 yıl sonra kariyerine Oslo/Norveç’te devam etti. 2001 yılında Hewlett Packard’ın Londra ofisine transfer olan Dülge, burada bankacılık ve finans odaklı özel projelerin yöneticisi olarak çalıştı. Londra’daki kariyerine Charles Marcus Financial Consulting firmasında global pazarlardan sorumlu M&A direktörü olarak devam etti ve şirket evlilikleri/birleşmesi konularında birçok önemli projeye imza attı. Aynı dönemde merkezi Londra’da olan bir spor pazarlama şirketinin kurucu ortağı olarak başta Liverpool Football Club olmak üzere birçok Premier Lig Kulübünün sponsorluk gelirlerini artırmak konusunda arabuluculuk ve danışmanlık yapan Murat Dülge, 2018 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü’nde chief revenue officer olarak görevlendirildi ve 2020 yılının mart ayı itibarıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nda pazarlama ve ticari ilişkilerden sorumlu genel sekreter yardımcısı olarak görev yaptı.

PUMA’daki yeni görevine Ocak 2023 itibarıyla başlayan Murat Dülge, PUMA’da Türkiye ve Körfez Ülkeleri’nin pazarlama stratejilerinden sorumlu olarak, sponsorluk ilişkilerinin ve marka bilinirliğinin en üst seviyede geliştirilmesi ve ticari pazarlama hedeflerinin gerçekleştirilmesi için çalışacak.

YORUMLAR
En çok okunan haberler