ODE Yalıtım'da üst düzey atama gerçekleşti!

Medyaloji.net » iş dünyası » ODE Yalıtım'da üst düzey atama gerçekleşti!
ODE Yalıtım'da üst düzey atama gerçekleşti!

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, satış ve pazarlama organizasyonunu yeni bir atama ile güçlendirdi.

Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli kademelerde yöneticilik görevleri üstlenen Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarına başladı.

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

 Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Özgür Kaan Alioğlu, yapı malzemeleri, yapı kimyasalları ve HVAC endüstrilerinde çalıştı. Profesyonel kariyerine Ertem Sıhhi Tesisat Teknoloji A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başlayan Alioğlu, sırasıyla Vaillant Türkiye’de Proje Satış Müdürü, URSA Isı Yalıtım’da Genel Müdür, Bozzetto Kimya’da Orta Doğu Ticari Direktörü, Austrotherm Türkiye’de Genel Müdür ve Austrotherm GmbH’de Grup İş Geliştirme Direktörü olarak görev aldı.

 ODE Yalıtım hakkında

1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan birine yönelerek yalıtım sektöründe ilerleme kararı aldı. 1990 yılında ithalatçı, 1996 yılında ise üretici kimliğine kavuşan ODE; Yapı ve Teknik Yalıtım olmak üzere 2 ana kategoride üretim yapmaktadır. ODE bugün 5 modern üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeliyle yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer almaktadır. Global bir marka olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım’ın ürünleri, 6 kıtada, 75’in üzerinde ülkede tercih edilmektedir.

 

 

YORUMLAR