Neslihan Atagül'ün kaderi yine aynı

Medyaloji.net » diziler » Neslihan Atagül'ün kaderi yine aynı
Neslihan Atagül'ün kaderi yine aynı

Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu'yu buluşturan ‘Sefirin Kızı' dizisinin ilk tanıtımı dün akşam izleyici ile buluştu.

Fragmanı merakla beklenen yapım, sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni aldı. Neslihan Atagül hayranları adeta coştu.

“Sen bir efsanesin”, “Neslihan Atagül yine konuşturmuş” ifadeleriyle yorumlarda bulunan hayranlar, güzel oyuncunun dizideki hallerini çok beğendiklerini ifade ettiler.

Engin Akyürek’in dizideki imajına bayıldıklarını belirten birçok hayranı, “Yine destan yaratacak Engin ve Neslihan. Muhteşemsiniz” diyerek dizinin fragmanını beğendiklerini ifade ettiler.

Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül’ün ağlamasının aklından çıkmadığını belirten bir hayranı, “Yine ağlaya ağlaya helak olacak, belli oldu” diye yazdı.

Bir başka Atagül hayranı ise “Kara Sevda’dan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Kısacası Mekanın Sahibi geliyor” diyerek Sefirin Kızı dizisini övdü.

Atagül ve Akyürek için hayranlarından “Bunlar olmuş” yorumları, ikilinin uyumunun başarısını sergiledi.

Sefirin Kızı’na sadece Türkiye’den değil, dünyanın birçok farklı bölgesinden Neslihan Atagül ve Engin Akyürek hayranlarından ilgi vardı.

Sosyal medyada Sefirin Kızı’nın fragmanı adeta patlama yaptı.

EGE’DE YAŞANAN TUTKU DOLU, BÜYÜK BİR AŞK!!!

Yapımına O3 Medya ve NGM’ in birlikte imza attığı, Sefirin Kızı’nın Muğla’da başlayan çekimleri büyük bir hızla devam ediyor.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” yakında Star’da.

YORUMLAR