Milli takımın yeni sponsoru Vivo oldu!

Medyaloji.net » spor » Milli takımın yeni sponsoru Vivo oldu!
Milli takımın yeni sponsoru Vivo oldu!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, çok önemli bir işbirliğine imza attıklarını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu ile dünyanın en büyük 5 akıllı telefon üreticisi arasında yer alan Vivo arasında "A Milli Takım Ana Sponsorluğu" anlaşması imzalandı. Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında online olarak düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına TFF Başkanı Nihat Özdemir, vivo Türkiye CEO'su Andrew Liu, TFF Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Alkın Kalkavan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım futbolcusu Mert Günok ve Vivo Türkiye Pazarlama Müdürü Selin Dayıoğlu Kıran katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çin'in ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek, “Onlarla yaptığımız maç sonrası dünya üçüncüsü olmuştuk. Bize olan destekleri için çok teşekkür ediyorum. Türkiye'nin duruşunun ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızın da çok büyük katkısı var. Uluslararası firmaları da sponsor olarak katmış durumdayız. Kötü bir dönemde iyiye gittiğimize işaretler. İnşallah birlikte çok daha güzel günler geçiririz. Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda başarılı oluruz” dedi.

Nihat Özdemir: "Dünyanın en önemli markalarının desteğiyle Dünya Kupası'na katılacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, imza töreninde TFF olarak çok önemli bir iş birliğine imza attıklarını ifade ederek şu konuşmayı yaptı:

"Öncelikle imza törenimize online olarak katılan, bizleri ekranları başından izleyen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Türkiye Futbol Federasyonu olarak, bugün futbola değerli yatırımlar yapan, uluslararası bir marka ile önemli bir iş birliğine imza atmanın sevincini yaşıyoruz. Salgın nedeniyle bir arada değiliz ancak yeni nesil teknolojinin bize sunduğu imkânlarla lansmanımızı gerçekleştiriyoruz.

YORUMLAR