Metro Türkiye'ye yeni CEO'su belli oldu!

Medyaloji.net » iş dünyası » Metro Türkiye'ye yeni CEO'su belli oldu!
Metro Türkiye'ye yeni CEO'su belli oldu!

Metro Türkiye'de CEO görevine 20 yılı aşkın süredir şirket çatısı altında çalışmalar yürüten ve son olarak Metro Türkiye Operasyon Direktörü olarak görev alan Sinem Türüng atandı.

Görevi 2018’den bu yana Metro Türkiye CEO’su olarak çalışan ve bundan sonra kariyerine Fransa’da, Metro’nun FSD (Gıda Sevkiyat Operasyonları) şirketlerinden Pro à Pro Genel Müdürü olarak devam edecek Boris Minialai’den devralan Sinem Türüng, Metro Türkiye CEO’su olarak çalışmalarına 1 Ekim 2020 itibarıyla başlayacak.

1999 yılında Bütçe Planlama ve Raporlama Departmanı’na katılarak parçası olduğu Metro Türkiye Ailesi çatısı altında geçtiğimiz yıllar boyunca yurtiçi ve yurtdışı görevler alan Türüng; Metro Global’de Asya, Rusya ve Ukrayna Bölgesi Bütçe Planlama ve Raporlama Grup Müdürü olarak görev aldıktan sonra 2006’da Metro Hırvatistan İdari İşler Grup Müdürü olarak atandı. Daha sonra, 2008 yılında, Metro Hırvatistan’da finans direktörlüğüne terfi eden Sinem Türüng 2014 yılında aynı görev kapsamında Metro Türkiye’ye geldi. Türüng, 2018 yılından bu yana Metro Türkiye Operasyon Direktörü olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

Metro Türkiye, Sinem Türüng liderliğinde, Türk mutfağına sahip çıkarak, Türk mutfak kültürünün gerçek potansiyelini ortaya çıkarmayı ve Türk şeflerinin gelişimine katkıda bulunarak onların dünyada hak ettikleri yere gelmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edecek.

YORUMLAR
En çok okunan haberler