Marka Konseyi Derneği'nin yeni yönetimi kurulu belli oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » Marka Konseyi Derneği'nin yeni yönetimi kurulu belli oldu
Marka Konseyi Derneği'nin yeni yönetimi kurulu belli oldu

Türkiye'nin küresel gücü markalarının oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında kurulan Marka Konseyi'nin Genel Kurul Toplantısı, Le Vapeur Magique'te gerçekleştirildi

Toplantı sonucunda Marka Konseyi’nin dördüncü yönetim döneminde geçen dönem de Başkanlık Görevini sürdüren ve derneğin kurulmasında ilk adımı atan kurucu Bülent Fidan, oybirliği ile yeniden başkanlık görevine seçildi.

Fidan’ın yeni ekibinde Dilek Özman, Esra Baykal, Haydar Özkömürcü, Necdet Kara, Ömürden Sezgin ve Tülay Korkmaz Devrani yer aldı. Bu ekibe ek olarak Abidin Özşahin, Derya Bilal, Ebubekir Kalkan, Faruk Şener ve Mete Yurtsever yedek üyeler olarak Yönetim Kurulu’nu oluşturdular. Marka Konseyi’nin yeni Denetim Kurulu’nda da Murat Şaylan, Asude Alkaylı, Harun Emre Karadağ, Ahmet Karakurt, Serhan Ok ve Elif Kara yer aldı.

Başkan Bülent Fidan, Türkiye’de marka kavramının tüm alanlarda doğru işlenmesini, Türkiye’nin küresel alanda güçlü markalar yaratmasına destek vermeyi amaçlayan ve bu amaçla eğitim, kamp, yarışma gibi pek çok etkinlikte bulunan Marka Konseyi önümüzdeki dönem Ticaret Odaları, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve sektör sivil toplum kuruluşları ile çalışmalarını artıracağını açıkladı. Bülent Fidan “Yeni dönemde özellikle marka yöneticilerini daha aktif olarak Marka Konseyi içinde görmeyi ve kendi markalarına Dernek ile daha çok katkı sağlamalarını bekliyoruz. Her alanda olduğu gibi markalar dünyasında da markayı oluşturan tüm taraflar birlikte hareket ederse daha güçlü markalar oluştururuz. Unutmayalım, birlikten marka doğar!”, diyerek özellikle marka taraflarını bir arada hareket etmek için Marka Konseyi’ne davet etti.

 

 

YORUMLAR