Karla Karışık Eğlence Uludağ'da Başlıyor!

Medyaloji.net » medya » Karla Karışık Eğlence Uludağ'da Başlıyor!
Karla Karışık Eğlence Uludağ'da Başlıyor!

1996'dan beri düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi festivali seçilen Bitexen Winterfest'te Türkiye'nin en sevilen sanatçıları sahne alıyor!

15 Şubat’a kadar devam edecek festivalde, sahneyi Simge Sağın’dan Sefo’ya,  Mert Demir’den Motive’ye  birçok yıldız paylaşacak.

04 Şubat - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Uludağ’da düzenlenecek olan Bitexen Winterfest, yıldız isimleri binlerce katılımcıyla buluşturacak. Simge Sağın, Sefo, Mert Demir, Motive, Köfn, Madrigal, Reckol, Hera, Arem Özgüç & Arman Aydın, Ayla Balyemez, Simge Eğrilmez, Sude, Cielo ve farklı tarzdan müzik yapan bir çok DJ   bu yıl Bitexen Winterfest’te sahne alacak.

BITEXEN WINTERFEST FESTİVAL KULÜBÜ VIBE İLE BİRLİKTE TAM 4 SAHNEDE MÜZİK SEVERLERLE BULUŞACAK!

Binlerce kişinin katıldığı, Uludağ’ın en kalabalık After-Ski partileri her gün saat 17:00 - 20:00 saatleri arasında Beceren Cafe’de gerçekleşecek.

Elektronik müzik severlerin buluşma noktası, barbekü partilerine de ev sahipliği yapacak Grand Teras ve canlı performanslarla heyecanı yükselten festival kulübü Vibe, Bitexen Winterfest’in diğer sahneleri. Ayrıca katılımcılar, GHSMS ve  Xtra Oda Partileri ile festivalin sürpriz sahnesinde eğlencenin kapısını aralayacaklar.

Editöre not: İlki 1996 yılında 40 kişilik bir öğrenci turu olarak düzenlenen Bitexen Winterfest, bu sene 26. Yılında 12.000 üniversite öğrencisini Uludağ’da ağırlıyor.  3 ülkeden gerçekleşen katılım ile festivalde bu yıl 12 otelde toplamda 3300 adet oda kapatıldı.  İlk düzenlendiği yıllarda Uludağ sezonunun ölü zamanlarında dağdaki boş odaları doldurma amacıyla gerçekleşen festival son 8 senedir Uludağ’a sezonun en kalabalık dönemini yaşatmakta ve Uludağ ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmaktadır. Bitexen Winterfest, ACE OF MICE ödüllerinde 2013,2014 ve 2015 yıllarında En İyi Gençlik Festivali, 2016,2017 yıllarında da Ace of M.I.C.E En İyi  Festivali ödülünü almıştır.

YORUMLAR