Hürriyet röportajı baştan sona PR skandalı!

Medyaloji.net » polemik » Hürriyet röportajı baştan sona PR skandalı!
Hürriyet röportajı baştan sona PR skandalı!

Cem Küçük bugünkü yazısında AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın Hürriyet'e verdiği röportaj için "İçeriği baştan sona bir PR skandalı. Arslan’ın doğru düzgün basın danışmanı yok mu?" ifadesini kullandı.

 Anayasa Mahkemesi, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" adıyla hazırlanan metne imza atan 9 akademisyenin, terör örgütü propagandası yapma suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda hak ihlali kararı verdi.

Bu karar medyada tartışmalara neden olurken Cem Küçük bugün AYM kararı için yargılanmaları değil, akademisyenlerin tutuklanmasını ve evlerine polis baskını yapılmasını hak ihlali olarak değerlendirdiğini belirtti. Küçük "Ben de bu yaklaşımı doğru ve
adil buluyorum" ifadesini kullandı.

ZÜHTÜ ARSLAN'IN EN YAKIN OLDUĞU KİŞİ NAGEHAN ALÇI

Zühtü Arslan'la dünya görüşü olarak farklı olduklarını vurgulayan Cem Küçük "Ben siyasi felsefe olarak milliyetçi-muhafazakâr bir yazarım. Arslan ise liberal-demokrat olduğunu deklare eden ve kendini böyle tanımlayan bir hukukçu. Atilla Yayla’nın başında olduğu Liberal Düşünce Topluluğu üyesi. Medyada da Arslan’ın en yakın olduğu ve sık sık konuştuğu kişi yine bir liberal yazar olan Nagehan Alçı’dır. Bana göre Türkiye’ye dair gerçekçi ideallere sahip olmayan bir siyasi ekol bu" dedi.

HÜRRİYET RÖPORTAJI SKANDAL

AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın Hürriyet'e verdiği röportajı da değerlendiren Cem Küçük'ün röportajla ilgili yorumu ise şöyle oldu:

"Zühtü Bey’in 21 Temmuz’da Hürriyet gazetesine verdiği röportaj içeriği baştan sona bir PR skandalı. Arslan’ın doğru düzgün basın danışmanı yok mu? Elbette böyle tuhaf bir röportajı hele Hürriyet gazetesine verirseniz elbette size yüklenirler. Zühtü Arslan’dan böyle amatörce bir yanlış yapmasını beklemezdim açıkçası. Elbette her yanlışın bedeli olur hele bu kadar önemli bir konum sahibiyseniz. Zühtü Bey de bu vesileyle bunu öğrendi bence."

YORUMLAR