Huawei, IFA 2019’da aldığı 20’den fazla önemli ödülle teknoloji liderliği pozisyonunu pekiştirdi

Medyaloji.net » teknoloji » Huawei, IFA 2019’da aldığı 20’den fazla önemli ödülle teknoloji liderliği pozisyonunu pekiştirdi
Huawei, IFA 2019’da aldığı 20’den fazla önemli ödülle teknoloji liderliği pozisyonunu pekiştirdi

Huawei, Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2019 Fuarı’nda kazandığı 20'den fazla ödül ile ürün tasarımında ve yeniliklerde endüstri lideri olarak pozisyonunu güçlendirdi.

Huawei, tüm senaryolara uygun kullanıcı deneyimini artıran cihazları ile hem tüketici elektroniği basının ilgisini çekti hem de birbirinden önemli ödülleri kendi bünyesine topladı.

Huawei, Kirin 990 işlemcisini, FreeBuds 3 aktif gürültü önleyici kulaklıkları, Yeni Huawei P30 Pro akıllı telefonu ve yüksek hızlı WiFi Q2 Pro router’ını tanıttı. Ödüllü ürünler, Huawei’nin insan odaklı tasarım felsefesi doğrultusunda tüketicilerin yüksek performanslı ürünleri deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

20’den fazla ödül kazanıldı
EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği), Huawei P30 Pro’yu “En İyi Akıllı Telefon” ödülüne layık gördü. Dernek, P30 Pro'yu, düşük ışık özellikleri, ultra geniş lensi, portre modu ve 50x telefoto lensi ile, fotoğrafçılığa değer veren, tüketiciler için ideal bir cihaz olarak nitelendirdi.

Fuara katılan global teknoloji yayınları da Huawei’nin yeni cihazlarını ödüle layık gördü. Mobil işlemcilere 5G’yi entegre eden devrim niteliğindeki Huawei Kirin 990 SoC, Android Central, Android Headlines, Big Tech Question, GadgetMatch, Gear Diary, Mightygadget, Ubergizmo yayınları tarafından 7 adet “Best of IFA 2019” ödülü aldı.

Huawei’nin yeni tanıttığı ve giyilebilir teknolojiler için özel tasarladığı Kirin A1 çipine sahip Freebuds 3 kulaklıklar ise Android Authority, Android Headlines, Gdget Match, Gear Diary, Geekspin, SoundGuys, Stuff, TalkAndroid yayınlarından 9 adet “Best of IFA 2019” ödülü kazandı.

YORUMLAR