Hepsiburada ve Trivago en fazla reklam veren markalar oldu

Medyaloji.net » medya » Hepsiburada ve Trivago en fazla reklam veren markalar oldu
Hepsiburada ve Trivago en fazla reklam veren markalar oldu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) 14 televizyon kanalı üzerinden yaptığı reklam ölçümleme sonuçlarına göre en fazla reklam veren marka Hepsiburada oldu.

 Medya Takip Merkezi'nin 14-20 Ocak 2019 tarihleri arasında yaptığı araştırmaya göre, reklamlarda en fazla bulunan markalar belirlendi.

Hepsiburada970 adet reklam vererek ekranlarda en fazla gözüken marka oldu. Trivago, 598 adet reklamla ikinci oldu. Listenin üçüncü sırasında ise 453 adet reklamla Duru Bakliyat yer aldı.

En fazla süre yayınlanan reklamlarda ise liderlik İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. Trivago süre bazında verdiği reklamlar ile 12 bin 024 saniyede ikinci sırada kendine yer buldu. Sensodyne 11 bin 808  saniyeYeşilay ise 10 bin 278 saniye ekranda kaldı.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler