Haluk ve Meltem boşanıyor

Medyaloji.net » diziler » Haluk ve Meltem boşanıyor
Haluk ve Meltem boşanıyor

Çarşamba akşamları Kanal d’de ekrana gelen ve başrollerinde Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 72.bölüm fragmanı yayınlandı.

 Fragmanda şok bir ayrıntı dikkatleri çekiyor. Meltem, Haluk’a ayrılmak istediğini ve onu eskisi gibi sevmediğini söylüyor. Haluk’ta bunun üzerine evden gidiyor. Ancak, Meltem’in üzgün olduğu anlaşılıyor. Çünkü ağlarken, Emine ve Gönül ne olup bittiğini çözmeye çalışıyor. Kemal’de kızına emin olup olmadığını soruyor. Meltem kararından dönmüyor. Gece’nin baskıları yüzünden Meltem’in böyle bir karar verdiği düşünülüyor. Çünkü hayatlarına girdiğinden beri, sevdikleriyle Meltem’i tehdit edip duruyor.

SEYİRCİ TEPKİLİ!

Sosyal medyada, dizinin senaryosuna tepkilerin her bölüm daha da artması dikkatleri çekiyor. Haluk ve Meltem’in sürekli aynı hikâye üzerinden döndürmeleri izleyiciyi sıkıyor. “30 yıllık evlilikte kaçıncı boşanma bölümleri” şeklinde eleştiriler yazıyor. Daha geçen sene benzer bir konunun üzerinden dönmüşken, tekrar başa dönülmesi seyirciyi çekmiyor. Üstelik yıllardır, komedi tarzında izlenilen dizinin gerilime dönmesi de hoş karşılanmıyor. Gece gibi karakterin yapımın konseptine yakışmadığı her bölüm dile getiriliyor. Ancak, ne yazık ki senarist eleştirilere kulak asıyormuş gibi gözükmüyor. Çocuklar Duymasın’ın bitecek iddialarına da “2025’e kadar devam edecek” tarzında yanıt vermişken bu şekilde nereye kadar süreceği de bilinmiyor. Şimdi en son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

71.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Gece, iyice sınırını aşıp Meltem ve Haluk’un evine girmeyi başardı. Meltem boyun eğmese de, Gece hazırlıklıydı. Kızının ve damadının evinin izlendiğini söyledi. Sevdiklerinin hayatıyla üstüne basa basa tehdit etmekte diretti. Son sahnede, Gece Meltem’i bir yere çağırdı. Orada bölüm sona erdi.

YORUMLAR