GroupM Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti!

Medyaloji.net » iş dünyası » GroupM Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti!
GroupM Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti!

Medya yatırım yönetimi grubu GroupM'in Türkiye organizasyonunda üst düzey bir atama gerçekleşti.

Serhat Demir, Wavemaker’da müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak rolünün yanı sıra GroupM Türkiye İçerik Direktörü (Head of Content) olarak görev yapmaya başladı.

Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olmasının ardından medya planlama kariyerine OMD ve Zenithoptimedia’da adım atan Serhat Demir, 2009 yılında katıldığı GroupM’de MEC ve Wavemaker çatısı altında birçok global ve yerli markaya hizmet verdi. 2015 itibarıyla müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak olarak görev almaya başlayan Demir, lansmanı 2017 yılında gerçekleştirilen MEC Wavemaker’ın liderliğini üstlendi.

Haziran itibarıyla Wavemaker’da müşteri çözümleri ve içerikten sorumlu yönetici ortak rolünün yanı sıra GroupM Türkiye İçerik Direktörü olarak görev yapmaya başlayan Demir, GroupM’in sahip olduğu veri kaynakları, içgörü uzmanlığı, stratejik bakış açısı ve yaratıcı çözümlerin getirdiği avantajla bu alandaki en doğru ve etkili oyuncu olduğunu söyledi ve yeni görevinden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

 

YORUMLAR