Galatasaray ile Socios.com ile işbirliği yaptı!

Medyaloji.net » spor » Galatasaray ile Socios.com ile işbirliği yaptı!
Galatasaray ile Socios.com ile işbirliği yaptı!

Galatasaray ve Socios.com arasında gerçekleştirilen iş birliği ile sarı-kırmızılı kulübün kripto parası "$GAL Fan Token"ın, kripto para işlem platformu Paribu'da listeleneceği duyuruldu.

Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen tanıtım toplantısına, kulüp başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyesi Dorukhan Acar ile Paribu Üst Yöneticisi Yasin Oral ve Socios.com Üst Yöneticisi Alexandre Dreyfus katıldı.

Başkan Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, "Dünyada bizim geleceğimiz gençler ekonomiye yeni bir kavram soktu. Kulüp bazında bu pazara ilk giren ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray. Türkiye'de kripto paranın bir borsası oluştu. Taraftarlarımızın kulübe destek olması ve içinde bulunduğumuz bu zor şartlarda yatırımını, varsa tasarrufunu değerlendirmesi önemli. Socios'a verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum. Bizim kulüp olarak başvuracağımız tek makam, bizim camiamız, genel kurulumuz ve tüm bunları kapsayan taraftarımız. Taraftarımıza sesleniyoruz, token alarak hem maddiyatınızı güçlendirin hem de arma aşkını manen de olsa destekleyin. Bu, çok önemli." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR