Facebook'tan yeni özellik!

Medyaloji.net » facebook » Facebook'tan yeni özellik!
Facebook'tan yeni özellik!

Facebook yeni bir yenilikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sosyal medya denilince akla gelen ilk isimler arasında Facebook’un da yer alıyor olması bir sürpriz değil. Elbette Facebook’un artık eski popülaritesinin çok uzağında olduğu reddedilemez bir gerçek.

Bunun pek çok nedeni olduğunu biliyoruz. Artık insanlar Facebook’u bir giriş kimliği yerine kullanıyorlar demek pek yanlış olmaz. Zira bu mecra üzerinden yapılan paylaşımlar geçmişe nazaran önemli oranda azaldı.

Artık Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram’ın çok daha popüler olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle belli bir yaş kitlesinin altında kalan kullanıcılar ağırlıklı olarak Instagram’ı tercih ediyor.

Zuckerberg’in göz bebeği diyebileceğimiz Facebook’un eski popülaritesini kazanması için yoğun bir mesai harcanıyor. Lakin bu pek de kolay olacak gibi değil.

Şimdiye kadar Facebook’ta pek çok yenilik yapıldı. Lakin bu yeniliklerin pek çoğu tutmadı. Zuckerberg ve ekibi şimdi de Facebook’a müzik videoları eklemeyi planlıyor.

Hali hazırda bu özellik ABD’de hayata geçirilmiş durumda. Facebook’un anlaştığı bazı müzik şirketleri resmi hesapları üzerinden paylaşımlara başladılar.

Zuckerberg’in Facebook’ta boy gösteren bu özelliği diğer ülkelere taşıyıp taşımayacağı ise henüz netleşmiş değil.

Eğer beklenen reaksiyon alınırsa bu özellik dünya genelinde hizmete sunuluyor.

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler