Erken final mi yapıyor?

Medyaloji.net » diziler » Erken final mi yapıyor?
Erken final mi yapıyor?

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Afili Aşk ilk bölümden itibaren seyircinin dikkatini çekti ve yaz sezonunda Kanal D'nin yüzünü güldürdü.

 Kanal D'nin yaz aylarının başında yayına soktuğu yeni gençlik ve yaz dizisi Afili Aşk daha ilk bölümü ile izleyiciden geçer not almayı başardı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi rakiplerini de reyting listelerinde geride bıraktı, kanalın yüzünü yaz sezonda güldürmeyi başardı. Ancak...

İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğlu Kerem ile Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe'nin komik aşk hikayesini anlatan Afili Aşk dizisinin başrollerinde. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk gibi genç isimlerim yanı sıra Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi usta oyuncular da var.

Sevilen dizi çarşamba akşamı 9. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin bazı sahneleri ve senaryodaki bazı bölümler izleyiciyi kızdırdı.

Sosyal medyada dizinin hayranları tarafından yapılan yorumlara göre ilk bölümlerde oldukça heyecanlı başlayan hikaye ve senaryo son bölümlere doğru sıkmaya başladı.

Kerem ile Ayşe'nin hikayesi giderek gerçek dışı olmaya, bazı sahneler gereksiz uzatılmaya ve dizinin başrol karakterleri gerçeklerden giderek uzaklaşmaya başladı.

Diziyi her çarşamba ilgiyle izleyen izleciler bu durumdan şikayetçi. Özellikle sahnelerin gereksiz uzatılması ve sık sık tekrara düşmesi izleyici kızdıran en baş sebeblerden birkaçı.

İzleyicilerden gelen en dikkat çeken yorum ise; eğer senaryo böyle devam ederse dizi erken final yapmak zorunda kalabilir. Çünkü bu tarz gençlik ve aşk dizisi birçok kanalda oynadı, senaryo bir süre sonra tıkandığı için tekrara düşüldü ve sonunda dizi erken final yapmak zorunda kaldı.

 

YORUMLAR