Emektar Makine ve Leasingim iş birliği yaptı

Medyaloji.net » iş dünyası » Emektar Makine ve Leasingim iş birliği yaptı
Emektar Makine ve Leasingim iş birliği yaptı

Leasingim'in kurucu ortağı Derviş Ali Doğanşahin ve Emektar Makina'nın yönetim kurulu başkanı Serap Demirer iş birliği protokolü imzaladı.

Leasingim'in kurucu ortağı Derviş Ali Doğanşahin ve Emektar Makina'nın yönetim kurulu başkanı Serap Demirer, önemli bir anlaşmaya imza attı. İmalat sektörünün ihtiyaç duyduğu takım tezgahları, CNC makineleri ve sac işleme makineleri gibi ekipmanlara erişimde yaşanan finansal zorlukları aşmak amacıyla Emektar Makina LEASİNGİM firmasıyla iş birliği protokolü imzaladı.

Bölgenin en büyük firmalarından biri olan Emektar Makina, yatırım yapmak isteyen firmalara finansal destek vermeye devam edecek. Leasingim projesi, leasing sektörüne yönelik ilk pazaryeri olma özelliğini taşırken makine üreticileri, satıcıları ve finansman sağlayıcıları gibi tüm paydaşları bir araya getirerek sürdürülebilir bir leasing ekosistemi oluşturmayı hedefliyor. Emektar Makina, bölge ekonomisindeki gücünü artırarak yatırım yapmak isteyen firmalara finansal destek sunarak lokomotif firmalardan biri olma yolunda ilerliyor.

YORUMLAR