Dinçer Lojistik, 2022'de 40 milyon dolar yatırım planlıyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Dinçer Lojistik, 2022'de 40 milyon dolar yatırım planlıyor
Dinçer Lojistik, 2022'de 40 milyon dolar yatırım planlıyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre Dinçer Lojistik, 2022'yi "yatırım yılı" olarak ilan etti. Bu yıl için 40 milyon dolarlık yatırım planlayan şirket, özellikle yurt dışı operasyonlarına ağırlık verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, planlama içinde önemli bir yer tutan depo ve filo yatırımlarının büyük bir istihdam ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yılki yeni istihdam hedefimiz 2 bin kişi. Geliştirdiğimiz projelerle lojistik sektörüne yön vermeyi hedefliyoruz. AR-GE ve start-up yatırımlarına da bütçemizin önemli bir kısmını ayırıyoruz. 2022 yılında 40 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Yaklaşık yarısını yurt dışındaki operasyonlarımıza ayıracağız, diğer yarısı ise depo yatırımları, filo yatırımları, AR-GE, start-up yatırımları için kullanılacak.

2022 yılı Dinçer Lojistik için 'yatırım yılı' olacak. Önceki yıllarda yaptığımız yatırımlarla ciddi bir büyüme kaydettik. Sadece 2021 yılında yüzde 110 oranında büyüdük. Şimdi yeni yatırımlarla büyümemizi daha da artırmayı hedefliyoruz.

YORUMLAR