Cian İstanbul'da üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Cian İstanbul'da üst düzey atama
Cian İstanbul'da üst düzey atama

Ajansın yeni müşteri direktörüyle tanışın.

Cian İstanbul’da müşteri direktörlüğüne Özlem Şimşek getirildi. Şimşek, yeni dönemde ajansın tüm marka iletişimlerinin liderliğini üstlenecek.

Sırasıyla Ghealthcare Global, Brick, TBWA Group, Punch BBDO gibi yerel ve global ajanslarda çalışan Özlem Şimşek; kariyeri boyunca hızlı tüketim, teknoloji, finans, turizm gibi pek çok sektörden markanın entegre iletişim kampanyalarının hazırlanmasında önemli roller üstlendi. Erikli, Nutella, Kinder Pingui, Frito-Lay, Ülker Krispi, Yuppo, Eti Sütburger, Alaska Frigo, Sosbom, Pınar, SC Johnson, Unilever Food Solutions, Casper, Adidas, Schafer gibi birçok markaya hizmet verdi. Yer aldığı kampanyaların pek çoğu ödüle layık görülse de kalbinde en özel yeri olan iş Odeabank’ın Eşit Masallar projesi oldu.

Ajans başkanı Cihan Kavaklıpınar, Özlem Şimşek’in ekibe katılmasını “Markalarımızla ajans-müşteri ilişkisinden öte, bir kalp ve zihin ortaklığı kuruyoruz. Özlem’in karakter ve tecrübe olarak buradaki rolü bizim için çok değerli. Kendisine hoş geldin diyorum ve başarılar diliyorum” sözleriyle değerlendirdi.

YORUMLAR