ÇGD, "2022 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni" yapıldı

Medyaloji.net » medya » ÇGD, "2022 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni" yapıldı
ÇGD, "2022 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni" yapıldı

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), "2022 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni" düzenlendi

ANKA Haber Ajansı muhabirleri Tamer Arda Erşin ve Gürkan Demirtaş “IŞİD emiri kırmızı bültenle aranırken Konya Devlet Hastanesi'nde tedavi görmüş” haberiyle Rafet Genç Haber Ödülü’ne layık görüldü. Yılın Dayanışma Ödülü ise Amasra Maden İşçileri ve ailelerine verildi. 

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), "2022 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni" düzenlendi. ANKA Haber Ajansı muhabirleri Tamer Arda Erşin ve Gürkan Demirtaş "IŞİD emiri kırmızı bültenle aranırken Konya Devlet Hastanesi'nde tedavi görmüş" haberiyle Rafet Genç Haber Ödülü'ne layık görüldü. Yılın Dayanışma Ödülü ise Amasra Maden İşçileri ve ailelerine verildi.

ÇGD, 2022 Yılı Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde bu akşam düzenlendi. Törene, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve çok sayıda gazeteci katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ödül törenine katılamadığı için bir mesaj gönderdi. Özel'in mesajı şöyle:

"Çağdaş Gazeteciler Derneğinizin 2022 ödüllerini de sunacağınız Yeni Yıl Buluşmanıza ilişkin nazik davetinize teşekkür ediyorum, daha önceden planlanmış programım nedeniyle aranızda olamadığım için üzgünüm. Adalet, demokrasi ve ifade özgürlüğü alanında çok zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde Çağdaş Gazeteciler Derneği gibi kamunun haber alma hakkını koruyan meslek örgütlerinin varlığı hepimize güç vermektedir.

 

YORUMLAR