ÇEVKO'dan DHA'ya anlamlı ödül...

Medyaloji.net » medya » ÇEVKO'dan DHA'ya anlamlı ödül...
ÇEVKO'dan DHA'ya anlamlı ödül...

Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO), Demirören Haber ajansını (DHA) basın ödülüne layık gördü.

Demirören Haber ajansı (DHA) basın ödülüne layık görüldü. Ödülü DHA adına, DHA Görüntülü Haberler Müdürü Nazif Özcan aldı.

ÇEVKO'nun 'Geleneksel Yeşil Nokta Basın Ödülleri' telekonferansla düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Bu yıl 9'uncusu gerçekleşen 'Geleneksel Yeşil Nokta Basın Ödülleri' ile 2020 yılı boyunca çevreye duyarlılık gösteren haberlere öncelik veren basın yayın kuruluşları ödüllendirildi.

İş ve basın dünyasının buluştuğu törende, çevre duyarlılığına dikkat çeken haberleriyle DHA '9. Yeşil Nokta Basın Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü DHA adına, DHA Görüntülü Haberler Müdürü Nazif Özcan aldı. ÇEVKO'ya ödül için kurumu adına teşekkür eden Özcan, "Demirören Haber Ajansı bir ödül daha aldı. ÇEVKO tarafından verilen 9. Yeşil Nokta Basın Ödülleri'ne Demirören Haber Ajansı layık görüldü. Öncelikle ÇEVKO'ya teşekkür ediyoruz. ÇEVKO köklü bir kurum ve bir ödülü de bize layık gördüler.

Biz birçok ödül almış bir ajans olarak söyleyebiliriz ki, bizim için çevre ödülleri çok daha önemli. Bu yüzden bu ödülü daha da önemsiyoruz. Demirören Haber Ajansı, Türkiye'nin en büyük haber ajanslarından biri ve biz Türkiye'nin her noktasından sürekli haber akışı sağlıyoruz. Bu haberlerin içerisinde belki de en özen gösterdiklerimiz çevre haberleri ve son dönemde de görüyoruz ki basınımızın önemli kanalları da bu çevre haberlerine çok yer veriyorlar, kamuoyuna duyurmak için ellerinden geleni yapıyorlar" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR