Azerbaycan'dan Haber7'ye anlamlı ödül!

Medyaloji.net » ödül/başarı » Azerbaycan'dan Haber7'ye anlamlı ödül!
Azerbaycan'dan Haber7'ye anlamlı ödül!

Yapılan özel haberler ve cephe hattındaki her gelişmeyi an be an takip eden Haber7.com'a Islahatçı Gençler Birliği'nden teşekkür plaketi verildi.

Azerbaycan işgal altındaki Karabağ topraklarını kurtarmak için Ermenistan'a karşı büyük bir mücadele sergiledi. Askeri üstünlüğün Bakü tarafında olduğu savaşta Erivan'a unutulmaz bir ders veren Azerbaycan ordusunun, dillere destan mücadelesinin yanı sıra büyük de bir enformasyon savaşı verdi.

Cephe hattının yanı sıra enformasyon savaşı da veren Azerbaycan, Ermenistan'ın hukuksuzluklarını, düşmanca girişimlerini Türkiye üzerinden bütün dünyaya duyurdu.

Özellikle tüm medyasıyla Azerbaycan'ın haklı mücadelesini dünyaya duyurmak için mücadele veren Türkiye, bu alanda Azerbaycan'ın adeta sesi oldu. Özellikle cephe hattındaki gelişmeleri son dakika olarak an be an bildiren Türk basını içerisinde Haber7.com da vardı.

Yapılan özel haberler ve cephe hattındaki her gelişmeyi an be an takip eden Haber7.com'a Islahatçı Gençler Birliği'nden plaketi verildi.

Azerbaycan Islahatçı Gençler Birliği Başkanı, Editor Medya Grub Başkanı Ferit Şahbazlı; Hacıbey Haydarli-Islahatçı Gençler Başkan yardımcısı, Azhaber Medya Grup Başkanı, Cavid Zeynalov-Avrupa Azerbaycan Barış Harekati Başkanı Haber7.com'un Bayrampaşa'daki yeni binasını ziyaret ederken, Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'ye ödülü takdim ettiler. 

 

YORUMLAR