Aşık Ali Nurşani'nin yardım çağrısına Reynmen duyarsız kalmadı!

Medyaloji.net » youtube » Aşık Ali Nurşani'nin yardım çağrısına Reynmen duyarsız kalmadı!
Aşık Ali Nurşani'nin yardım çağrısına Reynmen duyarsız kalmadı!

Aşık Ali Nurşani'nin çağrısı kamuoyunda gündem oldu. Son günlerin popüler ismim Reynmen, "Yardımı borç bilirim" dedi.

 Halk ozanı Aşık Ali Nurşani, kanser olan oğlu Engin Nurşani için sosyal medya hesabında yayınladığı video ile yardım istedi. Aşık Nurşani’nin fotoğrafını paylaşan ve kamuoyunda ‘Reynmen’ olarak bilinen Yusuf Aktaş, “Türkülerini dinlediğim bu güzel insana yardım etmeyi de kendime borç bilirim” ifadesini kullandı.

Gırtlak kanserine yakalanan, kendisi gibi ozan olan oğlu Engin Nurşani’nin tedavisi için gerekli parayı bulamayan Aşık Ali Nurşani, kişisel Twitter hesabında yardım çağrısında bulundu. Nurşani, “Değerli canlar. Gövdemin tek tüyü, bir tek oğlum maalesef gırtlak kanserine yakalandı sizin herkesin tüm sevenlerinin desteğine ihtiyacım var.

Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim. Sizlere gelmek istemezdim. Gün geldi sizlerin kapısına geldim. Elinizden ne geliyorsa… Oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. Baba olarak buna ihtiyacım var. Başka bir dileğim yok. Sizleri çok seviyorum” dedi.

Nurşani’nin yardım çağrısına ilk destek veren sanatçı Haluk Levent oldu. Levent, sosyal medyadan, “Ozan Ali Nurşani’nin gırtlak kanseri olan oğlu Engin Nurşani’nin yanında olacağız” notunu paylaştı.

BAKANLIK İŞLEMLERİN BAŞLATILDIĞINI AÇIKLADI

Ali Nurşani’ye yanıt veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da “Değerli halk ozanımız için gerekli işlemler bakanlığımızca başlatılmıştır. Hassasiyetinize ve halkımızın ozanımız için verdiği desteğe ayrıca teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

YORUMLAR