Apple Watch Series 6 modelinin özellikleri belli oldu!

Medyaloji.net » teknoloji » Apple Watch Series 6 modelinin özellikleri belli oldu!
Apple Watch Series 6 modelinin özellikleri belli oldu!

Apple, Time Flies etkinliğinde Apple Watch Series 6 modelinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Time Flies Etkinliğinde karşımıza çıkan yeniliklerden biri Apple'ın akıllı saati olan Apple Watch oldu. watchOS 7'ın uyku takibine, daha fazla özelleştirmeye ve "Fitness" adlı yeniden markalanmış bir Activity uygulamasına sahip olacağını halihazırda biliyorduk.

Apple Watch Series 6 daha gelişmiş bir yazılımla karşımıza çıkıyor. Ayrıca Etkinlikte Apple Watch SE de tanıtıldı.  Apple CEO'su Tim Cook etkinliği Apple Watch'ın şimdiye kadar yayınlanan özellikleriyle ve başarı hikayeleriyle açtı. Sağlık problemi diyabetten körlüğe bulunan kişilere nasıl yardımcı olduğu vurgulandı.  

Watch S6'nın en çok dikkat çeken özelliği V02max ölçümü. Kandaki oksijeni anlık olarak ölçen Watch S6 aynı zamanda uykuda hareket algılama özelliğiyle öne çıkıyor.Apple Watch S6 kandaki oksijeni arka planda ölçmeye devam ederek önemli ölçüde bir azalma yaşandığında kullanıcıları uyarıyor. Böylece özellikle Covid-19 döneminde nefes darlığı ve astım gibi semptomları hızlıca fark edebiliyor. Şirket UCI,  UHN, Toronto Üniversitesi ve Seatle Flu study gibi akademik kurumlarla iş birliği yapıyor. 

Apple'ın, kandaki oksijen düzeylerinin gelecekteki sağlık uygulamalarında nasıl kullanılabileceğini araştırmak için Apple Watch kullanımını içeren araştırmalara da imza atacak. Şirket bu yıl bu konuda University of California, Irvine ve Anthem ile ortak çalışma yürüteceğini duyurdu.

Apple Watch S6 Fiyatı 

Apple Watch Series 6 (GPS), 3.799 TL başlangıç fiyatı etiketiyle kullanıcılar ile buluşuyor.  Apple Watch Series 6 (GPS) bugünden itibaren apple.com adresinden ve Apple Store uygulamasından sipariş edilebilir ve 18 Eylül Cuma gününden itibaren ABD, Porto Riko ve 27 diğer ülke ve bölgede satışa sunulacak.

YORUMLAR