Akdeniz Reklamcılar Derneği yeni yönetimini seçti

Medyaloji.net » reklam » Akdeniz Reklamcılar Derneği yeni yönetimini seçti
Akdeniz Reklamcılar Derneği yeni yönetimini seçti

ARD’nin yeni başkanı A. Haluk Özsevim oldu.

Akdeniz Reklamcılar Derneği’nin (ARD) olağan genel kurul toplantısı, 5 Temmuz’da Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleşti. Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporunun oybirliğiyle ibra edildiği toplantıda derneğin yeni dönem yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

Yapılan oylamayla birlikte ARD Başkanı A. Haluk Özsevim oldu. Yönetim kurulu üyeliğine Özsevim’le birlikte Rafet Güzel, Kunt Hepyücel, Fulya Sarman ve Emel Erçiftçi seçilirken; A. Cihan İşbaşı, Alaattin Özuzun ve Himmet Öcal disiplin kurulunda; Afet Tipici, Güldal Siğinç ve Orkun Öcal ise denetim kurulunda yer aldı. A. Haluk Özsevim’in yardımcılıklarını üstlenecek isimler Rafet Güzel ve Kunt Hepyücel olurken, genel sekreterlik sorumluluğunu Emel Erçiftçi üstlendi. Sayman üyeliğe ise Fulya Sarman getirildi.

Başkanlık görevini iki yıl sürdürecek olan A. Haluk Özsevim, geçmiş yönetimlere teşekkürlerini sunarak, yapacakları çalışmalarla ARD’yi iki yıl boyunca ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Özsevim, “ARD Yönetim Kurulu olarak iki yıl boyunca ciddi çalışmalar yapacağız. Yapacağımız çalışmalarla reklamcılık sektörüne katkı sağlamak istiyoruz. Değişen ve dijitalleşen dünyada reklamcılık sektörü de büyük bir değişim gösterdi. Biz de bu değişen dünyaya uygun olarak hem üyelerimizin hem de müşterilerimizin gelişimi için çalışacağız.” diye konuştu.

Reklamcılık sektörü adına yapacakları çalışmaların yanı sıra hazırlayacakları projelerle Antalya’nın tanıtımına da destek olmak istediklerini ifade eden Özsevim, “Antalya’nın tanıtımına katkı sağlamak için farklı sektörlerin STK’ları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yapmayı planlıyoruz. Bu noktada görüşmelere de başladık. Yapacağımız işbirlikleriyle Antalya’nın zenginliklerinin bütün dünyaya tanıtılmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Antalya’nın gelişimi reklamcılık sektörüne büyük bir katkı sağlamıştır. Bizler de bu sayede dünyanın farklı yerlerinde danışmanlık yaptığımız firmaların tanıtımlarını üstleniyoruz. Bunun gelişimi için daha fazla çalışacağız.” dedi. 

YORUMLAR