AgeSA yeni dijital iletişim ajansını seçti

Medyaloji.net » medya » AgeSA yeni dijital iletişim ajansını seçti
AgeSA yeni dijital iletişim ajansını seçti

AgeSA'nın dijital iletişim projeleri, kreatif süreçleri ve sosyal medya yönetimini üstlenecek ajans belli oldu.

Sabancı Holding ve Ageas’ın ortak iştiraki AgeSA Hayat ve Emeklilik, yeni dönem dijital iletişim projeleri, kreatif süreçleri ve sosyal medya yönetimi için Sharpcake ile anlaştı.

AgeSA olarak varlık nedenlerinin işlerinin özündeki iyiliği sunmak ve sigortayı zihinlerde baştan tanımlamak olduğunu söyleyen AgeSA Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Özgecan Okay, “Varlık nedenimizi marka iletişimine taşırken de sigorta sektörünün bilindik yöntemlerinin dışına çıkmayı hedefliyoruz. Sharpcake’in getirdiği stratejik bakışla, güncel ve ezber bozan fikirlerle marka imajımızı güçlendirecek etkili projelere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Sharpcake Kurucu Ortağı Tayfun Eker ise, “AgeSA gibi dijitalleşme, teknoloji, inovasyon, sürdürülebilirlik gibi birçok alanda öncü faaliyetleri olan güçlü bir markayla yol arkadaşlığı yapmak bizim için heyecan verici. Kuvvetli bir marka amacına sahip olan AgeSA için stratejik gücümüzü, bütünleşik kreatif yaklaşımımızı, dijital ve veri odaklı kaslarımızı kullanarak iletişimlerde fark yaratacağımıza çok inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Son olarak AgeSA ile el sıkışan Sharpcake’in portföyünde adidas, Castrol, Eczacıbaşı, Pegasus, Penti, PepsiCo ve Tencent gibi ulusal ve uluslararası markalar yer alıyor.

YORUMLAR