A101 ve fastPay’dan iş birliği

Medyaloji.net » iş dünyası » A101 ve fastPay’dan iş birliği
A101 ve fastPay’dan iş birliği

Bundan böyle fastPay uygulamasıyla A101 mağazalarında temassız ödeme yapılabilecek.

DenizBank, Türkiye çapında 8 bini aşkın mağazasıyla hizmet veren market zinciri A101’le yeni bir işbirliğine imza attı. 6 bini aşkın A101 mağazasında, cep telefonlarını dijital cüzdana çeviren fastPay uygulamasıyla ödeme yapılabilmesini mümkün kılan anlaşmanın detayları, bugün DenizBank Genel Müdürlüğü’nde DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ve A101 CEO’su Erhan Bostan’ın katılımlarıyla düzenlenen toplantıda paylaşıldı.

Toplantının açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, bankacılıktaki bilgi birikimi ve deneyimlerini, insan ihtiyacı ve teknoloji arasında buluşma noktası oluşturmak üzerine kullandıklarını belirtti.

fastPay uygulamasını insanların hız, pratiklik ve erişilebilirlik beklentilerini karşılamak üzere, tüm banka müşterilerinin kullanımına açık olacak biçimde hayata geçirdiklerini söyleyen Ateş, “İlk günden bu yana hedefimiz, ülkemizin finansal kapsayıcılık vizyonuna da katkıda bulunacak doğrultuda, bu inovasyonumuzu daha fazla alanda, daha fazla insanla buluşturup hayatı kolaylaştırmak oldu. Bugün de tüm Türkiye sathında günde 3,5 milyon insanımızın ziyaret ettiği A101’lerde market alışverişlerinde nakitsiz ödeme dönemini başlatacak anlaşmamızı hayata geçiriyoruz. Artık insanlarımız 6 binden fazla A101 mağazasında yapacakları alışverişlerinde fastPay’le, cüzdan taşımadan, para üstü beklemeden, adeta kasadan ürün geçirir gibi, telefonlarını yan çevirip kare kodu okutarak güvenle ödeme yapabilecekler. fastPay’in etrafına geniş bir ekosistemin destek ağını örerek, içini insanlarımıza fayda sağlamak üzere olabildiğince farklı sektörden işbirlikleriyle doldurmaya devam edeceğiz.” dedi. 

A101 CEO’su Erhan Bostan ise anlaşmaya ilişkin, “A101 olarak kaliteli ürünleri en ucuza ve herkesin erişimine sunma misyonumuzu, müşteri deneyimini zenginleştiren ve günlük yaşamı kolaylaştıran uygulamalarla hayata geçirmek her zaman önceliğimiz. fastPay’le işbirliğimiz de A101’in müşteri odaklı ve yenilikçi yaklaşımının doğal bir sonucu. Bu işbirliğimizle hayata geçirdiğimiz nakitsiz ve temassız ödeme sayesinde müşterilerimize daha hızlı ve kolay alışveriş olanağı, maliyet avantajı ve özel fırsatlar sunarak, A101’deki alışveriş deneyimini zenginleştiriyoruz.’” diye konuştu.

DenizBank ve A101 işbirliği kapsamında, fastPay’le yapılacak ilk alışverişte 10 TL ve alışveriş tutarının yüzde 10’u hediye edilecek. Ayrıca, yüzde 10 iade fırsatı da kampanya boyunca 350 TL’ye kadar yapılan alışverişlerde devam edecek.

YORUMLAR