A Awards 2024 ile açıkhavanın en iyileri ödüllerine kavuştu

Medyaloji.net » ödül/başarı » A Awards 2024 ile açıkhavanın en iyileri ödüllerine kavuştu
A Awards 2024 ile açıkhavanın en iyileri ödüllerine kavuştu

Awards Açıkhava Reklamları Yarışması'nda 2024 ödüllerini kazananlar 13 Mayıs Pazartesi günü Divan Kuruçeşme'de düzenlenen törende ödüllerini aldılar.

Divan Kuruçeşme’nin terasında düzenlenen kokteyle reklam sektöründen yoğun katılım oldu. Kokteyl sonrasında salonda gerçekleşen ödül töreninde; A Awards 2024 En iyi Açıkhava reklamı ödülünü “Vestel Çocuk Kilidi” reklamının kazandığı açıklandı.

Ödül kazanan reklamın kreatif ajansı Concept, medya ajansı Essence Mediacom ve reklamveren Vestel temsilcileri ödüllerini Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura’nın elinden aldılar. En iyi Açıkhava reklamı ödülünü kazanan çalışma İstanbul’da digital ekranlarda ve açıkhava reklam ünitelerinde kamuoyuna duyuruluyor.

A Awards Lenovo Junior kategorisinde ilk 3’e giren çalışmaların yaratıcısı olan İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşan ekipler de ödüllerini sahnede aldı.

Üniversitelerin İletişim Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu ekiplerin yarıştığı A Awards Lenovo Junior kategorisinde 1’lik ödülü Kadir Has Üniversitesi’nden “Giderayak” adıyla yarışan ekibin oldu.

 Ödül töreninin sonrasında Kuruçeşme Divan terasında Juke Box’ın katılımıyla düzenlenen yemek eğlenceli bir ortamda akşamın geç saatlerine kadar sürdü.

YORUMLAR
En çok okunan haberler