3. Canlandıranlar Kısa Film Yarışması jürisi açıklandı

Medyaloji.net » medya » 3. Canlandıranlar Kısa Film Yarışması jürisi açıklandı
3. Canlandıranlar Kısa Film Yarışması jürisi açıklandı

7-9 Kasım tarihlerinde yedincisi düzenlenecek olan Canlandıranlar Uluslararası Film Festivali bu yıl kadın canlandırmacıları odağa alıyor ve "Kadınlar Canlandırır" teması ile yola çıkıyor.

Sinema alanının başarılı kadınları ise Festivalin yarışma jürisini oluşuyor. 2019 yılının jüri üyeleri Ayşe Ünal, Feride Çetin, İpek Torun, Ramize Erer ve Sevinç Baloğlu.

Ayşe Ünal reklam filminlerinin yanı sıra uzun metrajlı Kötü Kedi Şerafettin filminin yönetmenlerinden biridir. Oyuncu Feride Çetin 2 Genç Kız, Güzel Günler Göreceğiz, Hatırla Sevgili, Aşk ve Ceza gibi yapımlarda yer almış, yapımı sürmekte olan Kim Mihri belgeselinde animasyon Mihri karakteri için referans oyunculuk yapmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi, İletişim Tasarımı Bölümü’nde bölüm başkanı İpek Torun tipografi, hareketli grafik ve kinetik tipografi dersleri vermektedir. Gırdır'dan Radikal'e ve Bayan Yanı'na kadar bir çok yayında karikatüristlik yapan Ramize Erer Kötü Kız adlı çizgi serisi ile tanınır. Sevinç Baloğlu Altın Portakal Ödüllü ‘Kula’da Üç Gün’ belgeselinin senaryo yazarı ve yönetmen yardımcısıdır.

3. Canlandıranlar Kısa Film Yarışması için başvuruları 18 Ekim Cuma gününe kadar devam etmektedir. 2017 yılı ve sonrasında üretilmiş tüm canlandırma filmlerine açıktır.

Başvuru koşulları ve yarışma hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
canlandiranlar.com

YORUMLAR