Union İstanbul, Weltew Mobilya’nın medya satın almalarını yönetecek

Medyaloji.net » medya » Union İstanbul, Weltew Mobilya’nın medya satın almalarını yönetecek
Union İstanbul, Weltew Mobilya’nın medya satın almalarını yönetecek

Medya satın alma ve stratejik pazarlama tekniklerinde uzman olan Union İstanbul, portföyüne yeni bir marka daha ekledi. Union İstanbul, Weltew Mobilya’nın medya satın alma süreçlerini üstlendi.

Doğru fikri, doğru mecrayla buluşturma ilkesiyle hareket eden Union İstanbul, ulusal ve uluslararası şirketlerin yer aldığı geniş ve itibarlı müşteri portföyüne bir yeni marka daha ekledi.

Union İstanbul,müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak en uygun çözümlerle yenilikçi, çevre dostu, kaliteli ve güvenilir mobilyalar üretmeyi kendine ilke edinen Weltew Mobilya’nın medya satın alma süreçlerini yönetecek.

Weltew Mobilya ise yaygın satış ağı ve güçlü dağıtım kanallarının yanı sıra 45.000 metrekare kapalı alanda yüksek teknolojiye sahip makine parkuruyla üretim yaparak müşterilerine hizmet sunuyor.Bireylerin ihtiyaç ve taleplerine yönelik çözümler üreten ve müşterilerine sunan Weltew Mobilya, teknolojik gelişmeler ışığında tasarım ve Ar-Ge faaliyetlerini tüm iş süreçlerine entegre ediyor. 

YORUMLAR