PR Sektörüne Yeni İsim

Medyaloji.net » iş dünyası » PR Sektörüne Yeni İsim
PR Sektörüne Yeni İsim

Brandworks İletişim Danışmanlığı, deneyimli ekibiyle sektöründe fark yaratan uygulamaları hayata geçirgeçirmeye devam edecek.

Medyaloji -ÖZEL-

Doğru iletişim, güçlü markalar yaratır’ sloganıyla PR sektörüne, yeni marka adı ile hızlı bir giriş yapan Brandworks İletişim Danışmanlığı, deneyimli ekibiyle sektöründe fark yaratan uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek. Merkezi Beyoğlu’nda bulunan Brandworks, ulusal ve uluslararası markaların 360 derece PR, Creative ve Dijital süreçlerini yönetiyor

Brandworks İletişim Danışmanlığı, kurum ve markalara stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti kapsamına; medya iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk, marka iletişimi, itibar ve kriz yönetimi gibi süreçlerin yanı sıra dijital PR, sosyal medyada içerik yönetimi ve creative ( reklam, medya satın alma, görsel ve kurumsal kimlik ) hizmetlerini 360 derece iletişim yaklaşımıyla birlikte sunuyor.

Merkezi Taksim-Beyoğlu’nda bulunan Brandworks İletişim Danışmanlığı, Özdilek Holding (Özdilekpark İstanbul AVM, Özdilek Tekstil, River Plaza), Wyndham Grand İstanbul Levent, Çilek Mobilya, Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği-TETSİAD, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği-MOSDER, Geberit, Legrand, Bticino, Anel Grup (Anel Enerji- Anel Elektrik- Anel Doğa- Anel Marine-Galeri 5-Çelikel Eğitim Vakfı-Anel Sis), Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Öztürk, Home Store, Jiva Beach Resort – Fethiye, TÜYAP, MARU mimarlık teknolojileri gibi birçok markaya hizmet sunuyor.

YORUMLAR