Nazlı Hamarat'tan yine olay paylaşım!

Medyaloji.net » sosyal medya » Nazlı Hamarat'tan yine olay paylaşım!
Nazlı Hamarat'tan yine olay paylaşım!

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat kocasının vurularak öldürülmesinin ardından yaptığı olay paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat ile WhatsAppüzerinden yapılan yazışmalar gündeme bomba gibi düştü. Nazlı Hamarat, Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile eşini kaybetmenin üzüntüsünü işte böyle paylaştı:

"Keske seninle her seyahatinde senin istedigin gibi yaninda eslik etseydim askim. Hem is hem tatil yapsaydik. Çok uzgunum tum tekliflerini reddettigim icin. Kabul etseydim benim kopyam meydana cikamayacakti. Seni kandiramayacakti, belki de hala yasiyor olucaktin. Seni tuzaga dusurduler askim. Engel olamadim, seni kurtaramadim! İcim kan agliyor. Sen her seyi bizim gelecegimiz icin sermayemi bana geri odeyebilmek icin yaptin biliyorum. Keske param gitseydi de sen yasiyor olsaydin. Seviyorum deyip de seni katile teslim eden insan kilikli canilerin eline haberim olsaydi seni birakir miydim. Sevgilisiyim demekle cinayet aninda yanindaydim demekle senin dusuruldugun tuzaga ortaklik etmelerini surekli havaalanindan son karelerini paylasip sevgiliydik 1 senedir beraberdik demekle saklayamazlar. Bu cinayeti 2 kadinin kavgasina donusturemezler. Son 1 aydir seni kandirmislar. Bana benzeyen bir kizla oyuna getirmisler gerisi yalan dolan senaryo asla inanmam...."

YORUMLAR