Garanti Emeklilik'e insana yatırım yapan firma ödülü

Medyaloji.net » iş dünyası » Garanti Emeklilik'e insana yatırım yapan firma ödülü
Garanti Emeklilik'e insana yatırım yapan firma ödülü

Garanti Emeklilik, uluslararası düzeyde insan kaynakları odaklı tek kalite standardı olan Investors in People (IIP - İnsana Yatırım Yapanlar) sertifikasını alan ilk Türk şirketi oldu.

Medyaloji -ÖZEL-

Garanti Emeklilik, uluslararası düzeyde insan kaynakları odaklı tek kalite standardı olan Investors in People (IIP - İnsana Yatırım Yapanlar) sertifikasını “Altın” kategorisinde almaya layık görülerek, bu alanda ödül sahibi olan ilk Türk emeklilik şirketi oldu. Garanti Emeklilik böylece Türkiye’den altın sertifika almaya hak kazanan 4 şirketten biri olma unvanına da sahibi oldu.
Sektörümüzde bir ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaranşirket olarak çalışan mutluluğunu merkeze alan bir çalışma modeline büyük önem verdiklerinin altını çizerek şunları söyledi; “Garanti Emeklilik olarak insan kaynakları alanında hayata geçirdiğimiz yenilikçi ve öncü çalışmalarımızla sektörümüzde farklılaşıyor, ilham kaynağı oluyoruz. Başarılarımızın ardındaki en önemli mimarlarımız olarak nitelendirdiğimiz çalışanlarımızın verimliliğini ve motivasyonlarını artıracak çalışmalarımızın, IIP gibi saygın bir kurum tarafından ödüllendirilmesi tüm Garanti Emeklilik ailesi olarak hepimizi mutlu eden ve gururlandıran bir tablo. Üstelik bu önemli gururun sektörümüzde bir “ilk” olmasının yanı sıra ülkemizde bu standartlara sahip olan 4 firmadan biri olmanın heyecan ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.”

YORUMLAR