Game of Thrones hayranları akın edince

Medyaloji.net » medya » Game of Thrones hayranları akın edince
Game of Thrones hayranları akın edince

Game of Thrones, 7. sezonun ilk bölümüyle merhaba dedi. Dizinin yapımcı şirketi HBO, bölümün yayınlanmasının hemen ardından aşırı yoğunluk nedeniyle çöktü.

Game of Thrones çılgınlığı başladı. Son yılların en popüler dizisi Game of Thrones 7. sezonu ile ekranlara geri döndü ve pir döndü. ABD'de HBO kanalına ait olan Game of Thrones dizisinin yeni sezon ilk bölümü nedeniyle HBO'nin internet sitesi çöktü. Game of Thrones yeni bölümü internetten izlemeye çalışan aboneler dizinin bitimine ancak 20 dakika kala siteye erişebildiler.

Dünyanın dört bir köşesinde Game of Thrones çılgınlığı başladı. ABD'de Pazar akşamı ekrana gelen Game of Thrones dizisinin hayranları Game of Thrones 7. sezon 1. bölümü internetnetten izlemek için HBO'nun stream servisine ve internet sitesine akın ettiler. Ancak HBO bu yoğun ilgiyi kaldıramadı ve Game of Thrones yeni bölümün internetten izlemek isteyenler sorunlarla karşılaştılar.

Baharda gösterilecekken 17 Temmuz'a ertelenen Game of Thrones 7. yein sezon oldukça merak ediliyor ki ilk bölüm yoğun ilgi gördü. HBO'nun sitesine girmek isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle site çöktü ve kullanıcılar hata mesajı ile karşılaştılar. Dizi tekrar çalışmaya ancak Game of Thrones 7. yeni bölümün ikinci yarısından sonra başladı.

Dizinin hayranları ilk bölümde yaşanan bu sorunlar nedeniyle Twitter'dan şikayetlerini paylaştılar. Bazı kullanıcılar izleyemediklerini göstermek için televizyonlarının ekran görüntüsünü yayımladılar.

GAME OF THRONES 7. SEZON BÖLÜMLERİ

Normalde Game of Thrones dizisinin her sezonu 54-56 dk.lık 10'ar bölümden oluşuyordu. Ancak bu sezon 10 değil 7 bölüm ekrana gelecek. Üzülmeyin bölüm sayısı az olsa da bu sezon bölümler normalden biraz daha uzun olacak. Alınan bilgiye göre Game of Thrones yeni sezonda bölümlerin uzunlukları şu şekilde olacak.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 =
50 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Bu süreleri topladığımızda 442 dakika ediyor. Yani toplamda yeni sezon öncekilere nazaran yaklaşık 100 dakika daha kısa olacak.

YORUMLAR