Arapların yeni gözdesi güzel yıldız Amine Gülşe

Medyaloji.net » medya » Arapların yeni gözdesi güzel yıldız Amine Gülşe
Arapların yeni gözdesi güzel yıldız Amine Gülşe

'Asla Vaçgeçmem’ dizisiyle oyunculuğa manken başlayan Amine Gülşe Arap MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında konuştu.

Kerküklü Türkmen babayla İzmirli annenin kızı 21 yaşındaki Amine Gülşe, sunucu Liana Dahdouh’un sorularını İngilizce yanıtlarken, “Arapça’yı çok değil, biraz biliyorum. Söylenenleri anlıyorum. Ancak, tam yanıt veremiyorum” dedi. Gülşe,birinci seçildikten sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını ve işini severek ve çok çalışarak yaptığını anlattı.

Amine Gülşe kimdir?

Profesyonel disk atıcı olan babasının o dönem İsveç’de bir takıma transfer olmasıyla beraber Amine Gülşe’de bu sebeple İsveç’de dünyaya geldi. Çocukluk yılları İsveç’de geçti ve Liseyi de orada bitirdi. 2013 senesinden işleri olduğu için babasından ayrılarak Türkiye’ye geldi. İlk olarak 2014 yılında İzmir’de ”Miss Turkey” isimli güzellik yarışmasına katıldı. Yarışmayı birinci sırada tamamladı ve dikkatleri üzerine topladı.

Star Tv ekranlarında Kadir Doğulu ile beraber güzellik yarışması programının sunuculuğunu yaptı. 2014 yılının sonlarına doğru Türkiye’yi dünyada temsil etmek üzere Miss World yani Dünya Güzellik yarışmasına katılsa da, yarışmada dereceye giremedi. Dünyaca ünlü manken İrina Shayk ile benzerliğiyle dikkat çeken Amine Gülşe, 2015 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçemem isimli diziyle oyunculuk kariyerine de başlamış oldu.

Mesleği

Oyuncu ve Model

Göz Rengi

Koyu Yeşil

Doğal Saç Rengi

Kahverengi

Vücut Ölçüleri

89-61-91

Kilosu

54

Boyu

1.78 m veya 178 cm

YORUMLAR