Hyundai’den agresif bir reklam

Medyaloji.net » pr » Hyundai’den agresif bir reklam
Hyundai’den agresif bir reklam

Dünyaca ünlü otomobil markası Hyundai, basılı mecra için hazırladığı yeni reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Toyota’nın, bazı araçlarında yaptığı hata tespiti sonrasında başladığı geri çağırmalar Hyundai’nin yeni kampanyasının hedefi oldu.

Otomotiv sektörünün küresel aktörlerinden Hyundai yeni reklam çalışmasını, Toyota’nın son dönemde yaşadığı ‘hatalı araç’ krizini ve ‘geri çağırma’ kampanyası üzerine kurguladı. Toyota’nın, bazı modellerinde görülen hatalar sonrası başlattığı geri çağırma kampanyası, bir yandan markaya karşı güven zedelemesine neden olurken, bir yandan da rakip markaların hedefi oldu.
 
Toyota’nın, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de geri çağırmaları başlatması sonrası, Hyundai aşağıdaki reklam çalışmasını tüketiciyle buluşturmaya başladı.

İşte, Hyundai’nin Toyota’ya gönderme yapan o reklamı;

 

Kısa bir süre önce Kış Olimpiyatları için hazırlanan reklam filmleri ile Audi de benzer bir agresif çalışmaya imza atmıştı. Audi’nin, BMW ve Mercedes üzerinden yürüttüğü kampanyanın reklam filmlerine Medyaloji’de daha önce yayınladığımız haberden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız...

www.medyaloji.net

YORUMLAR