Audi’nin yeni reklamları çok konuşulacak!

Medyaloji.net » pr » Audi’nin yeni reklamları çok konuşulacak!
Audi’nin yeni reklamları çok konuşulacak!

Audi, Kış Olimpiyatları boyunca yayınlanacak iki reklamını görücüye çıkarttı. AOR Venables Bell&Partners tarafından yaratılan reklamlar ile Audi, Toyota’nın lüks otomobil markası Lexus, BMW ve Mercedes–Benz araçlarıyla doğrudan rekabet ediyor.

Audi’nin Super Bowl’da yayınladığı “Green Police” isimli reklamından bir haftadan daha kısa bir sürenin sonunda görücüye çıkanSihirveDostaneYarışisimlireklâmlar, 28 Şubat’a kadar gösterilmeye devam edecek. Reklamlar, daha sonra yerel pazarlarda gösterilmeye başlanacak.
 
AUDİ YENİ REKLAMLARINDA RAKİPLERİNE AÇIKÇA MEYDAN OKUYOR
Audi’ye göre Sihir, “Sıkıcı spor arabaları, ateşli İtalyan arabaları, komşularımızın fark edeceği statü sembolleri gibi bize arzulamamız öğretilen belirli şeyleri” merkeze koyuyor ve bu ezberlere gönderme yapıyor. Audi R8 5.2 FSI Quattro, A5 Cabriolet, S4 Sports Sedan ve Q5 Crossover modellerinin yeraldığı reklamın sonunda “Sihir bozuldu, Audi; BMW, Mercedes, Lexus’tan daha hızlı büyüyor” yazısı beliriyor. Reklam filmini izlemek için tıklayınız
 
Her yarışta biri ya da bir şey kaybeder” temasına mizahi bir şekilde yaklaşan  “Friendly Competition / DostaneYarışisimliikincireklâmda Audi S4, A6 and Q5 modelleriyeralıyor. Doğru’dan BMW’ye yönelen reklamda, BMW’nin nasılhepAudi’ninardındangeldiğiaçıklanıyor. Reklamı izlemek için tıklayınız
 
REKLAMLAR, OLİMPİYATLARDAN SONRA YEREL PAZARLARDA DA GÖSTERİLECEK
Audi’nin Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Scott Keogh, olimpiyatların, Super Bowl’dan sonra, yılın en büyük televizyon olayı olduğunu ve Kış Olimpiyatları’nı 170 ile 180 milyon arasında değişen izleyicinin takip edeceğini sözlerine ekledi. Keogh, reklamların, olimpiyat oyunlarından sonra yerel pazarlarda da gösterileceğini belirtti.
 
Yaratıcı çalışmaların olimpiyatlara mükemmel uyum sağladığını vurgulayan Keogh, “Olimpiyat oyunlarında en önemli şey mücadele ruhudur. Olimpiyatlar, kimin kazandığını gösterirken, kimin kaybettiğini de gösterir. İkincisi, geçek orada bir yerde iken, hedef kitlemizin ne kadar harika ürünler ürettiğimizi keşfetmeleri için 5-6 sene beklemek istiyoruz. Bu nedenle dolaysız biçimde hedef kitlemizi buna yönlendirmek istiyoruz” şeklinde konuşmasını sürdürdü.
 
Audi’nin yeni reklamları, markanın Facebook’taki sayfasında ve resmi araç sponsorluğunu üstlendiği ABD Kayak Takımı’nın sitesinde de yer alacak.
 
YORUMLAR