Yılın en tematik radyosu "Radyo Alaturka"

Medyaloji.net » medya » Yılın en tematik radyosu "Radyo Alaturka"
Yılın en tematik radyosu "Radyo Alaturka"

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 2'inci Engelsiz Mikrofon Radyo Ödülleri sahiplerini buldu. ‘Yılın En İyi Tematik Radyosu' özel ödülü Türk müziğinin seçkin radyosu Radyo Alaturka'ya verildi.

Yayın Yönetmenliğini ünlü yayıncı Beyza Koç’un gerçekleştirdiği Radyo Alaturka’nın adına ödülü “Kerem Gibi” programının sunucusu Kerem Albayrak aldı. Müzik ve radyo camiasının yüksek katılım gösterdiği bu anlamlı gecede pek çok ünlü sanatçı sahne aldı. 

Radyo Alaturka Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çörekci “Türk müziğinin ezgilerine sahip çıkan, geçmişin sesi olan Radyo Alaturka’nın bu anlamlı gecede özel ödüle layık görülmesi bizleri çok gururlandırdı. Mirasımızı en özenli şekilde geleceğe taşımaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Radyo Alaturka Hakkında: 

16 Nisan 2004 yılında yayın hayatına başlayan Radyo Alaturka, merkezi İstanbul’da olan ve Türk Sanat Müziği tarzıyla faaliyet gösteren rakipsiz radyo kanalıdır. Türk Müziğinin en seçkin radyosu olması münasebetiyle geniş kitlelerce dinlenen Radyo Alaturka’da özel programlar dinleyicilerle buluşuyor. Yüksek teknolojiye sahip stüdyo ve verici ekipmanlarıyla CD kalitesinde yayın yapan Radyo Alaturka, son sistem canlı yayın cihazlarıyla dünyanın her yerinden yayınlar yapmaktadır. Birbirinden özel programlar, eğitici ve öğretici bilgilerle Türk Sanat Müziği severlerin değişilmez radyosu haline gelen Alaturka, gerçekleştirdiği projelerle de dernekler, belediyeler ve kuruluşlar tarafından birçok kez ödüle layık görüldü. Radyo Alaturka, İstanbul ve çevre illerine 91.0 MHz. frekansından mobil cihaz uygulamaları ve www.radyoalaturka.com.tr interaktif web sitemizden dinleyebilirsiniz.

YORUMLAR