Yıldız Holding'den deprem bölgesine yardım

Medyaloji.net » iş dünyası » Yıldız Holding'den deprem bölgesine yardım
Yıldız Holding'den deprem bölgesine yardım

Holding deprem bölgesine tutarı 175 milyon TL'yi aşan yardımda bulundu.

Bünyesindeki tüm şirketleri ve 75 bin çalışanıyla deprem bölgesine destek olan Yıldız Holding; Türk Kızılay, AFAD ve yerel yönetimlerle işbirliği çerçevesinde bölgeye an itibarıyla 175 milyon TL’yi aşan yardımda bulundu. Holding ve bünyesindeki şirketlerin halihazırdaki faaliyetleri şöyle:

  • Holding bünyesindeki Ülker, deprem bölgesine dağıtılması adına Türk Kızılay’a altı TIR bebe bisküvisi, kek ve bisküvi teslim etti. Toplam 20 TIR’lık planlama yapan Ülker’in sevkiyat desteği devam ediyor.
  • ŞOK Marketler deprem bölgesinde ayakta kalan mağazalarındaki gıda ve kişisel bakım maddelerini depremzedelere elden ulaştırıyor.  Bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere mağazaların en kısa sürede tekrar faaliyete geçebilmesi adına bölge dışından ekipler deprem bölgelerinde çalışmalara başladı.
  • Bizim Toptan; İskenderun, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye’deki mağaza ve depolarından toplam 50 TIR ürünü Türk Kızılay aracılığıyla sevk ediyor.
  • g2mEksper; Adıyaman, Osmaniye, Antakya, Gaziantep ve Kahramanmaraş’taki Bizim Toptan mağazalarının bahçelerinde 10 bin kişiye sıcak yemek sunacak seyyar mutfakları devreye alıyor.
  • Donuk Fırıncılık Ürünleri,  tüketime hazır üç TIR ekmeği Hatay ve Malatya’ya gönderdi. Ekmeklerin farklı noktalara sevkiyatı devam ediyor.
  • Superfresh’in deprem bölgesine gönderdiği bir TIR konserve ton balığı ve diğer konserve ürünlerinin dağıtımına başlandı.
  • Deprem bölgesine şu ana kadar 48 bin termal battaniye gönderen Polinas, ilave olarak 160 bin termal battaniye daha göndermek için hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Yıldız Holding Gönüllülük Kulübü, çalışanların temin ettiği ısıtıcı, battaniye, termal kıyafet, uyku tulumu, gıda kolileri, hijyen setleri gibi ihtiyaç malzemelerini içeren yardım TIR’ını yola çıkarmaya hazırlanıyor.

 

YORUMLAR