Yerli otomobil Togg'dan yeni iş birliği!

Medyaloji.net » iş dünyası » Yerli otomobil Togg'dan yeni iş birliği!
Yerli otomobil Togg'dan yeni iş birliği!

Togg, temmuz ayında Almanya Stuttgart'ta düzenlenen Startup Autobahn Expo 2022 etkinliğinde duyurduğu Plug and Play iş birliğini farklı alanlarla büyütüyor.

Plug and Play ile uluslararası Mobilite Hızlandırma Programı'nı başlatıp, yine Plug and Play tarafından desteklenen açık bir inovasyon platformu olan Startup Autobahn'a üye olan Togg, şimdi de Türkiye'de "Akıllı Şehirler" programı için Plug and Play Türkiye ekosisteminde kurucu üye oldu.

Bilişim Vadisi'nde düzenlenen imza töreniyle Togg, Türkiye'de akıllı yaşam çözümlerini geliştirecek startupları destekleyecek.

Togg, "Akıllı Şehirler" programı kapsamında Plug and Play ekosisteminde yer alan ve ağırlıklı olarak akıllı enerji çözümleri, akıllı şehirlerde akıllı yaşam çözümleri ile yeni mobilite hizmetleri konusunda çalışmalar yürüten onlarca startupa atölye çalışmalarından mentorluğa pek çok konuda destek verecek.

Program kapsamında seçilecek bazı startuplar ise uluslararası ölçek büyütme programına dahil edilecek. Togg'un Plug and Play iş birliğiyle uluslararası arenaya taşıdığı Mobilite Hızlandırma Programı için de başvurular açıldı.

Togg ve Plug and Play'in mobiliteyi yeniden tanımlamaya atıfla, "ReDeFine" adıyla gerçekleştirdikleri 3 aylık proje kapsamında özellikle blok zinciri, fintech ve insurtech alanlarına odaklanılarak küresel girişimcilere mentorluk, finansal danışmanlık ve proje gibi ihtiyaç duydukları her konuda destek verilecek. Proje başvuruları 2 Ocak'a kadar alınacak.

YORUMLAR