Yemeksepeti, yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirdi

Medyaloji.net » iş dünyası » Yemeksepeti, yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirdi
Yemeksepeti, yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirdi

Yemeksepeti, operasyonel verimliliğini ve müşteri memnuniyetini artırma yolunda bir dizi atama gerçekleştirdi.

Atanan yeni liderler, finansal raporlama, insan kaynakları, satış ve müşteri ilişkileri, ticaret ve tedarik zinciri yönetimi gibi kritik alanlarda Yemeksepeti'nin genel hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürecekler.

Türkiye'de hızlı ticaretin önde gelen markalarından Yemeksepeti, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirmek ve pazardaki değişen dinamiklere hızla adapte olmak amacıyla yönetim kadrosunda önemli atamalar gerçekleştirdi. Bu stratejik hamlelerin, şirketin operasyonel verimliliğini ve müşteri memnuniyetini artırma hedefleri doğrultusunda yapıldığı belirtildi.

Verilen bilgiye göre; son dönemde yapılan atamalarla, Yemeksepeti'nin her bir departmanı şirketin genel hedefleriyle daha uyumlu hale getirildi. Özellikle finansal raporlama ve muhasebe süreçlerinin güçlendirilmesi amacıyla Begüm Gözde Ertaş, Muhasebe ve Finansal Raporlama Direktörü olarak göreve başladı. Gözde Ertaş, bu rolüyle muhasebe, vergi ve finansal raporlama süreçlerinde liderlik ediyor.

İnsan kaynakları ve çalışan ilişkileri alanında yapılan önemli bir diğer atama ile Şeref İnceoğlu, Çalışan İlişkileri ve İnsan Kaynakları Operasyonları Direktörü olarak atandı. İnceoğlu'nun sorumluluk alanları arasında çalışan ilişkileri ve operasyonlar, bütçe yönetimi, bordro, İK bilgi sistemleri ve analitiği süreçleri yer alıyor.

YORUMLAR