YANINDAYIZ Derneği'nde bayrak değişimi

Medyaloji.net » iş dünyası » YANINDAYIZ Derneği'nde bayrak değişimi
YANINDAYIZ Derneği'nde bayrak değişimi

YANINDAYIZ Derneği'nin yeni yönetim kurulu başkanı Selen Okay Akçalı oldu.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliğine ve cinsiyete dayalı ayrımcılığa neden olan engel ve önyargılarla mücadeleye erkeklerin aktif katılımı ile katkıda bulunmayı amaçlayan YANINDAYIZ Derneği, 31 Mayıs’ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulu başkanını belirledi. YANINDAYIZ Derneği’nin yeni dönem yönetim kurulu başkanı Selen Okay Akçalı oldu. Okay Akçalı, bayrağı derneğin kurucu yönetim kurulu başkanı Nur Ger’den devraldı.

YANINDAYIZ’ın misyonu ile paralel olarak disiplin, yaş, sektör, uzmanlık çeşitliliğine göre oluşturulan yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini üstlenecek isimler oyuncu ve DasDas Kurucu Ortağı Mert Fırat ve DFDS Akdeniz İş Birimi Başkan Yardımcısı Fuat Pamukçu oldu. Sun Tekstil A.Ş. Kurucu Ortağı Şükrü Ünlütürk ise derneğin denetim kurulu başkanlığına getirildi.

Yaklaşık beş yıl önce kurulan YANINDAYIZ Derneği; erkekliğin dönüşümünü merkezine alarak, onlarla birlikte başta kadına yönelik şiddetin sonlanması olmak üzere, eğitim, sağlık, çalışma hayatı, ev emeğinde ortaklık gibi hayatın tüm alanlarında fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda farkındalığı artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

YORUMLAR