Volvo Car Turkey'de görev değişikliği

Medyaloji.net » iş dünyası » Volvo Car Turkey'de görev değişikliği
Volvo Car Turkey'de görev değişikliği

Volvo Car Turkey'de, 2 üst düzey atama duyurdu.

Şirkette Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörü olan Kubilay Polat, Volvo Cars EMEA Tüketici Deneyimi Bölge Yöneticisi görevine atanırken, Polat'tan boşalan Volvo Car Turkey Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörlüğüne ise Melike Peksel'in atandığı kaydedildi.

Volvo Car Turkey’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Yapılan açıklamaya göre, şirkette Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörü olan Kubilay Polat, Volvo Cars EMEA Tüketici Deneyimi Bölge Yöneticisi olarak yeni görevine başladı.

Polat'tan boşalan Volvo Car Turkey Pazarlama, PR ve Tüketici Deneyimi Direktörlüğüne ise Melike Peksel'in atandığı kaydedildi. Peksel, 2020 yılından bu yana şirkette Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Müdürü olarak görevini sürdürüyordu.

TED Ankara Koleji’nin ardından ODTÜ’den mezun olduktan sonra çalışma hayatına Garanti Bankası’nda başlayan Kubilay Polat, 6 yıllık bir finans tecrübesinden sonra otomotiv sektörüne geçti. Doğuş Otomotiv’de Audi’de satış ve ürün yönetimi konularında çalıştıktan sonra 2009 yılından Volvo Car Turkey ile yolları kesişen Polat buradaki kariyerinde sırasıyla satış, ürün, PR ve pazarlama konularında görev yaptı.

Kubilay Polat'ın, 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Yunanistan, Güney Afrika, Rusya ve 36 ülkeyi kapsayan pazarlarıyla ilgileneceği öğrenildi.

 

 

YORUMLAR
En çok okunan haberler