Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su belli oldu!

Medyaloji.net » iş dünyası » Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su belli oldu!
Vodafone Türkiye'nin yeni CEO'su belli oldu!

Vodafone İspanya CEO'su olarak atanan Colman Deegan'dan 1 Kasım itibarıyla devralacak.

Vodafone Türkiye CEO’su olarak görev alacak olan Alex Froment-Curtil, yeni göreviyle ilgili, “Türkiye’deki yatırımlarının 15’inci yılını kutlayacak olan Vodafone Türkiye’ye katılmaktan ötürü çok mutluyum. Vodafone Türkiye, yıllar boyunca imza attığı büyük başarılar ve son dönemde teknoloji iletişim şirketi olma yolunda gerçekleştirdiği önemli dönüşümle beraber, topluma sunduğu kritik dijital hizmetlerle herkes için kesintisiz iletişim sağlamada merkezi bir role sahip bulunmaktadır” yorumunda bulundu.

2003 yılından bu yana Vodafone Grubu, Vodafone Malta ve Vodafone Macaristan’da üst düzey rollerde yer alan Froment-Curtil, 2016 – 2018 yılları arasında Vodafone Macaristan CEO’luğu görevini yürüttü. Froment-Curtil, 2018’den bu yana Vodafone Mısır’ın CEO’su olarak görev yapmaktaydı.

Görevi Froment-Curtil’e devretmeye hazırlanan Colman Deegan ise, “Vodafone Türkiye’deki ekipten ve son dört yılda birlikte başardıklarımızdan çok gurur duyuyorum. Bu başarıların içerisinde dijitalleşme vizyonumuz çerçevesinde tüm dijital kanallarımızda aylık 16 milyon kullanıcı, Vodafone Yanımda ve TOBi gibi uygulamalarla 600 milyondan fazla etkileşim gerçekleşmesi de yer alıyor. Ayrıca 2018 yılında En İyi İşveren ve kadın çalışanların en çok tercih ettiği şirket olarak seçilmek de gurur vericiydi” dedi.

YORUMLAR