Vodafone, iletişimi 'Bulut'a taşıyacak!

Medyaloji.net » iş dünyası » Vodafone, iletişimi 'Bulut'a taşıyacak!
Vodafone, iletişimi 'Bulut'a taşıyacak!

Vodafone Business, Bulut Santral Çözümü ile ek maliyet gerektirmeden işletmelerin iş süreçlerini cep telefonundan sürdürmelerini sağlıyor.

Koronavirüs salgını dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sadece toplumsal hayatta değil iş hayatında da köklü değişimler yarattı. Artık hemen her sektörde uzaktan çalışma sistemi var. Her lokasyon potansiyel bir ofise dönüşüyor. İşletmelerin dijital iş ortağı olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, sunduğu dijital çözümlerle işletmelerin istedikleri lokasyondan kesintisiz ve güvenli iletişim kurarak iş süreçlerini sağlıklı bir şekilde devam ettirmelerini sağlıyor. 

Vodafone Bulut Santral, iletişim altyapısı, yönetim ve bakım maliyetlerini ortadan kaldırıyor. Tüm telefon altyapısını tek bir merkezde topluyor ve yönetiyor. Bulut Santral sayesinde sabit ya da mobil telefonla bulut sistemine bağlanarak fiziksel santralin sağladığı tüm avantajlar ve bulut mimarinin getirdiği ek avantajlardan faydalanılabiliyor. 

Mobil uygulama ile işletme çalışanları mekandan bağımsız şekilde şirket numaralarıyla arama yapmaya ve çağrı almaya devam edebiliyor.

Ses kayıt özelliği ile gelen çağrılar müşteri memnuniyeti gereği kayıt altına alınabiliyor ve daha sonra geriye dönük olarak bu kayıtlar dinlenebiliyor. Mobil uygulama sayesinde sahada aktif çalışan mobil satış gruplarının günlük arama ve görüşmelerinin raporlanması sağlanıyor. 

Bulut Santral Çözümü, çalışanların siber güvenliğini en üst seviyede koruyor. Bu çözüm, Bulut Santral dışında yapılan aramalarla ilgili bilgi ve kayıtlara, cihazdaki başka uygulama verilerine, fotoğraflara, medya dosyalarına ya da özel dokümanlara erişmiyor. Özel verileri kopyalamıyor. 

Vodafone Bulut Santral çağrı merkezlerinin mükelleşmesine de olanak tanıyor. Vodafone Bulut Santral ile tüm sistemdeki departmanlara, şubelere, takımlara, çağrı merkezi kırılımlarına göre kullanıcılara gelen çağrı adetleri, çağrı karşılama oranları ve toplam değerler anlık olarak raporlanabiliyor. Harita görünümü ile tüm illerdeki çağrı durumu kolayca takip edilirken, gereken durumlarda anında müdahale edilebiliyor. 

 

YORUMLAR