VFŞL 2020 kış mevsimi ödül oylamaları başlıyor

Medyaloji.net » ödül/başarı » VFŞL 2020 kış mevsimi ödül oylamaları başlıyor
VFŞL 2020 kış mevsimi ödül oylamaları başlıyor

Riot akşam saatlerinde yayımladığı makale ile VFŞL 2020 Kış Mevsimi Ödülleri oylamasına başlanacağını açıkladı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 4 Nisan Cumartesi günü 8. hafta maçlarıyla online olarak oynanacak. VFŞL’nin dönüşüyle birlikte her sene düzenlenen Mevsim Ödülleri oylamalarına da başlayacak. Lig aşamasının tamamlanmasının ardından mevsimin en iyileri 10 farklı dalda ödüllendirilecek. Riot Türkiye Ofisi’nin açıklamasına göre Taraftar Özel Ödülü için oylama 5 Nisan Pazar saat 19.00’da başlayacak. Bütün ödüller için oylama 5 Nisan Pazar günü, saat 19:00’da başlayacak ve 12 Nisan Pazar günü aynı saatte sona erecek. Mevcut Covid-19 Salgını nedeniyle ödül sahiplerinin katılım göstereceği bir canlı yayın yapılmayacak. 21 Nisan Salı akşamı Lolespor Youtube kanalında ödül sahiplerinin açıklandığı ve röportajlarla dolu bir video yayımlanacak.

10 ödülün 9’u VFŞL Yayın Ekibi ve VFŞL takımlarının koç ekipleri tarafından belirlenecek. Taraftar Özel Ödülü ise, 5 Nisan Pazar saat 19.00’da woobox’ta açılacak oylama ile izleyiciler tarafından belirlenecek.

Açıklama’nın devamında ödüllerin detayları paylaşıldı


Taraftar Özel Ödülü, VFŞL’nin 8 haftası tamamlandıktan sonra en az 8 maça çıkmış ve hâlâ bir takımın kadrosunda kayıtlı bulunan bütün oyuncular oylamada yer alacak. Ödül sahibi, izleyiciler tarafından belirlenecek. Oylama 5 Nisan Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Oylamaya ilişkin duyuru VFŞL sosyal medya hesaplarından yapılacak. ​

Vodafone FreeZone Mevsimin En Değerli Oyuncusu, Dokuzuncu haftanın sonuna kadar oynanan maçlarda en fazla Vodafone FreeZone Maçın En Değerli Oyuncusu seçilmiş kişi Vodafone FreeZone Mevsimin En Değerli Oyuncusu ödülünün de sahibi olacak. Eşitlik olması durumunda VFŞL Yayın Ekibi ve VFŞL takımlarının koçları en yüksek puana sahip olan isimler arasında oylama yapacak.

Mevsimin Çaylağı, Daha önce herhangi bir profesyonel ligde 4’ten daha fazla maçta oynamamış, 8. hafta itibariyle en az 8 maça çıkmış ve hâlâ bir takımın kadrosunda kayıtlı bulunan bütün oyuncular oylamada yer alacak. Ödül sahibi, VFŞL Yayın Ekibi ve VFŞL takımlarının koç ekipleri tarafından belirlenecek. ​

Mevsimin En Çok Gelişen Oyuncusu, Daha önce VFŞL’de mücadele eden, 8. hafta itibariyle en az 8 maça çıkmış olan ve hâlâ bir takımın kadrosunda kayıtlı bulunan bütün oyuncular arasından VFŞL Yayın Ekibi tarafından seçilen isimler oylamada yer alacak. Ödül sahibi, VFŞL Yayın Ekibi ve VFŞL takımlarının koç ekipleri tarafından belirlenecek.

Diğer koridorların en iyi oyuncuları ve en iyi koç oylamasında, VFŞL’nin 8. haftası itibariyle en az 8 maça çıkan ve hâlâ bir takım kadrosunda kayıtlı bulunan bütün isimler yer alacak. Ödül sahibi, VFŞL Yayın Ekibi ve VFŞL takımlarının koç ekipleri tarafından belirlenecek.

YORUMLAR