United Colors Of Benetton yeni Kreatif Direktörü Andrea Incontri oldu

Medyaloji.net » iş dünyası » United Colors Of Benetton yeni Kreatif Direktörü Andrea Incontri oldu
United Colors Of Benetton yeni Kreatif Direktörü Andrea Incontri oldu

United Colors of Benetton Kreatif Direktörlüğü görevini sonbahar kış sezonu ile birlikte Andrea Incontri yürütecek.

Sanat ve mimari alanlarındaki başarılarını markaya yansıtacak olan Incontri’nin ilk koleksiyonu Eylül ayı itibarıyla mağazalarda yerini alıyor.

United Colors of Benetton’un 50 yılı aşkın moda ve kültür mirasının yeni kreatif direktörü Andrea Incontri oldu. İlk koleksiyonu, 2022-2023 Sonbahar Kış tasarımlarını, Eylül ayı itibarıyla mağazalarda sergileyen Incontri’nin yeni sezon için tasarladığı yaz tasarımları ise Milano Fashion Week kapsamında gösterilecek.

Sürdürülebilirlik alanında önemli çalışmaları bulunan Incontri sanat, mimari ve moda üçgeninin dünyadaki önemli temsilcileri arasında gösteriliyor. Kendi markasının yanı sıra kariyerinde Tod’s gibi dünya markalarının da kreatif direktörlüğünü bulunduran Incontri’nin, Benetton’un modayı toplumsal ve evrensel sorunları duyurmadaki amaç olarak kullanma yolculuğuna büyük katı sağlaması hedefleniyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının kreatif direktörlüğünü üstlenen Incontri’nin Benetton ailesine katılmasından dolayı büyük bir gurur duyduklarını ifade eden Benetton Grup CEO’su Massimo Renon ‘Modanın toplumsal rolünün yeniden tanımlanmasına büyük ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde bizimle aynı amaçları taşıyan bir sanatçıyla yolumuza devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Incontri’nin tutkusu ve heyecanıyla markamıza yeni bir enerji daha kazandırdık.’ dedi.

Benetton’un kendisi için bir moda şirketinden fazlası olduğunu ifade eden Incontri ‘Moda alanındaki tasarımlarının ötesinde hümanizmi değişken yönleriyle ele alan çok yönlü kültürel konulara değinen Benetton markasının yeni kreatif direktörü olmanın mutluluğu içindeyim. Evrene ve topluma değinen önemli projelere imza atmaya hazırlanıyoruz’ dedi.

United Colors of Benetton’un, Andrea Incontri tarafından hazırlanan tasarımları 2022 Eylül ayı itibarıyla mağazalarda ve benetton.com.tr adreslerinde yer alıyor.

 

 

YORUMLAR