Unico Sigorta'da üst düzey atama

Medyaloji.net » iş dünyası » Unico Sigorta'da üst düzey atama
Unico Sigorta'da üst düzey atama

Unico Sigorta üst düzey bir atama gerçekleştirerek Bilgi Teknolojileri ve Projelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kutlay Köksoy'u getirdi.

Unico Sigorta, faaliyet ve sorumluluk alanı genişlettiği “Bilgi Teknolojileri” birimini “Bilgi Teknolojileri ve Projeler” olarak yapılandırarak oluşturulan bu yeni birimde genel müdür yardımcısı olarak Kutlay Köksoy’ı görevlendirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, “Sektörün tecrübeli ve dinamik markalarından biri olarak stratejik hedeflerimiz doğrultusunda bir takım yenilikler gerçekleştiriyoruz. Teknolojik değişimlerle birlikte yeni ürünler çıkartıp riskleri azaltmaya çalışıyoruz ve buna bağlı olarak yeni riskleri farkındalıkla yönetmek istiyoruz. Sigortacılık sektöründe de heyecan yaratacak projeler geliştireceğiz. Bu kapsamda Bilgi Teknolojileri biriminin genişletilmesi ve şirketimizin yeni projelerle büyütülmesi de önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu alanda, bilgi birikimi ve deneyimine çok güvendiğimiz, yeni çalışma arkadaşımız Kutlay Köksoy’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Kutlay Köksoy kimdir?
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans derecesi bulunan Kutlay Köksoy, kariyerine 1996 yılında Akbank’ta “Bilgi Teknolojileri Uzmanı” olarak başladı. 26 yıllık kariyerinde, Egebank, Sümerbank, Oyak Teknoloji, ING Bank, Özak Holding firmalarında çeşitli kademelerde görev aldı. Son olarak Bileşim A.Ş.’de Altyapı ve Teknoloji Direktörlüğü görevini üstlendi. Köksoy, 19 Eylül 2022 tarihinde Unico Sigorta – Bilgi Teknolojileri ve Projelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarına başladı.

 

 

YORUMLAR