Uluslararası Zirve Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en iyileri ödüllendirildi

Medyaloji.net » ödül/başarı » Uluslararası Zirve Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en iyileri ödüllendirildi
Uluslararası Zirve Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en iyileri ödüllendirildi

Pars İnternational Medya'nın bu yıl Engelsiz Yaşam Vakfı yararına düzenlediği “4. Uluslararası Zirve Ödülleri” sahiplerini buldu.

Geceye pek çok ünlü isim katılırken gecenin yıldızları Gülben Ergen, Ricardo Quaresma ve Derya Uluğ oldular. Beşiktaş’ın eski dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma gecede “özel ödül” alırken, Gülben Ergen ise modacısı Gülşah Saraçoğlu’nun ödülünü vermek üzere sürpriz bir şekilde sahneye çıktı. İki adeta ödül şovu yaptılar.

Ev sahipliğini Kurban Akar ile Oğuz Ünal Kalafat’ın üstlendiği, Uraw Cosmetics ana sponsorluğunda Pars International Medya tarafından bu yıl Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yapılan “4. Uluslararası Zirve Ödülleri” önceki gece görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Maslak Cahide Palazzo’da gerçekleşen törene pek çok ünlü isim katılırken, gecenin sunuculuklarını ise Saba Tümer, Tayyar Işıksaçan ve Ivana Sert birlikte yaptılar.

Gecede Beyaz Rusya’dan katılan Olga Napoli’nin yanı sıra Cahide Palazzo’nun dans ekibinin şovlarının ilgi çekerken gecenin finalde ise Derya Uluğ konseri ile davetlilerin karşısına çıktı.

Ödül törenine katılan isimler arasında Halil Ergün, Kamuran Akkor, Cengiz Orhonlu, Uğurkan Erez, Esra Ezmeci, Edip Önder, Ricardo Quaresma, Nefise Karatay, Tamer Karadağlı, Haluk Özenç, Çiğdem Tunç, Gülben Ergen,  Bestemsu Özdemir, Petek Dinçöz, Murat Kurşun, Aslı Şafak, Ceyda Dönmez, Alp Pehlivan, Cem Öğretir, Merve Dinçkol, Burcu Kaya, Pınar Kerimoğlu gibi ünlü isimler yer aldılar.

Pars İnternational Medya sahipleri Kurban Akar ve Oğuz Ünal Kalafat ödül törenini aynı zamanda Engelsiz Yaşam Vakfı yararına yaptıklarını belirterek vakfa bağışta bulundular. Geceye katılan davetlilerinde yaptıkları bağışlar ile vakıfa gece boyunca adeta bağış yağdı. Engelsiz Yaşam Vakfı’nın yeni başkanı Av. Edip Önder yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldıkları geceden bir buçuk milyon liranın üzerinde bağış aldıklarını belirtti.

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü eski futbolcusu Ricardo Quaresma’da gecede ödül alanlar arasında idi. Ünlü futbolcuya “Özel Ödül” verilirken sahneye tercümanı ile birlikte çıkarak ödülünü alan Quaresma “Bugün çok özlediğim şehrime ve Beşiktaşıma geri döndüm. Ödül aldığım için çok mutlu oldum, en büyük Beşiktaş” dedi.
 
 

 

 

YORUMLAR